Glavni » general » Moje iskustvo s treperavim ROM-ovima

Moje iskustvo s treperavim ROM-ovima

general : Moje iskustvo s treperavim ROM-ovima

Moje uspješno iskustvo u sjeckanju i instaliranju moda na moj UIQ uređaj nekad prošle godine nadahnu me i ohrabrio sam da isprobam Windows Mobile hakiranje. Dvaput sam bio na platformi WinMo, ali nikada se nisam usudio ugađati, mijenjati ili treperiti ROMS na svojim uređajima.

Veliki strah od sjeckanja i instalacije (bljeskavih) ROM-ova na vašem uređaju je mogućnost zidanja i izrade potpuno beskorisnih. U našim klimama taj je strah veći jer su uređaji WinMo vrlo skupi i nema WinMo servisnih centara za popravak zavarenog uređaja. U mom slučaju, odlučio sam koristiti staru HTC čarobnjaka koji pokreće Windows Mobile 5 (koji sam dobio besplatno) kao moj zamorac.

Nakon niza koraka pažljivo navedenih na web mjestu XDA Developers (utočište WinMO ROM bljeskanje), bio sam u stanju pripremiti svoj uređaj za treperenje ROM-a CID otključavanje.

Što je CID? CID označava ID mobilnog operatera i uređaji dolaze s nosačem ili proizvođačevim ROM-om. Da biste omogućili treperenje ROM-ova koji nisu ROM-ovi operatera, morate CID-u otključati uređaj pomoću softvera.

Nakon toga možete bljeskati uređaj s nekoliko kompatibilnih ROM-ova. Mnogo od njih može birati. Ljepota tih "kuhanih" ROM-ova je da se uklanjaju nekoliko irelevantnih prilagođenih programa, a bolje se umetne programe za optimiziranje performansi i korisničkog doživljaja na vašem uređaju.

Dobro sam instalirala WM6.1 ROM, ali kad sam pokušala s još jednom WM6.1 ROM-om, zaliječila sam uređaj. Jesam li paničar? Da, veliko vrijeme!

Za 2 sata očajnički sam tražio lijek na XDA web stranici i na kraju sam dobio jedan koji me je zamolio da ponovo pokažem moj uređaj s mojom zadanom ROM jer je već otključana. Upravo sam to učinio i ponovno sam radio.

Također pročitajte: Učite vještine koje su vam važne s Goduter Bensonovom Tuterijom

Jedna dobra prednost što treperi moj stari uređaj s WM6 ROM-ovima je da je sada moguće instalirati WM6 aplikacije kao što je Facebook na njemu.

Slijedi nekoliko snimaka zaslona mog HTC čarobnjaka powered by Hornet's WM6.1 ROM.

Homescreen na Hornet ROM-u


Izbornik Start na Hornet ROM-u


Aplikacija za Facebook pokrenuta na Hornetu


O stranici na Hornet ROM-u


Preporučeno
Ostavite Komentar