Glavni » general » Moj san

Moj san

general : Moj san

Kao što ljudi imaju automobile za sanjare, telefone za sanjare ili kuće iz snova, imam vlastitu aplikaciju za san. Razgovor s prijateljima s geekom jutros mi je ponovo razmišljao o mojoj aplikaciji za san.

Aplikacija je aplikacija za prijenos datoteka, čudi što je dijeljenje datoteka nešto što je danas moguće na svim platformama za pametne telefone. Ali to nije samo puka aplikacija za prijenos datoteka, ona mora biti sveobuhvatnija.
Osnovne značajke moje aplikacije za dijeljenje datoteka u snu su sljedeće:

To je univerzalno. To je operativni sustav agnostik. Aplikacija će imati različite verzije za različite operacijske sustave pametnih telefona (uključujući i radnu površinu) koji svi rade jedni s drugima bez obzira na OS i moraju biti na svim (glavnim) OS-ima. Poput efmail i WhatsApp

Radi se bežično, ali radi bez upotrebe internetskih podataka. Naravno, svi (i ne) pametni telefoni mogu slati i primati putem e-pošte ili WhatsApp-a, ali što se događa kada nemate internetske podatke?

Bit će relativno brz i s mogućnošću slanja velikih datoteka. Jedini aktualni bežični protokol koji znam da to može učiniti čini se da je Wi-Fi, što znači da će aplikacija uključivati ​​upotrebu Wi-Fija kao metode dijeljenja datoteka. Razmislite o Flashu Dijelite na Androidu.

Sposoban je za rukovanje onoliko vrsta datoteka što je više moguće. Razmislite o e-pošti i bluetoothu.

Internet bi trebao biti open source i jednostavan za implementaciju i rad. Ovo posljednje nije obvezatni zahtjev, ali je bitno jer čak i ako jedan razvojni programer može omogućiti univerzalne protokole za prijenos datoteka bez resursa za izradu aplikacija, drugi mogu razvijati takvu aplikaciju ili imati bolje verzije implementirane u vlastitim aplikacijama, open source povećava i šanse za svaku glavnu platformu koja podržava tako nativno, što je brže usvajanje.

Također pročitajte: PlirisBlaze XT pune specifikacije objavljen!

Uzdah! Sanjao sam tog dana kad želim prenijeti 600MB datoteku s uređaja Samsung Galaxy na neprimjetan iPhone. Mislim da je to moguće.

Postoji nekoliko implementacija dijeljenja datoteka koje ispunjavaju neke ili više gore navedenih zahtjeva. WhatsApp radi dobar posao posvuda, ali treba podatke i podržava samo slike, video i audio formate. E-pošta može poslati sve, ali zahtijeva podatke. Bluetooth prijenos datoteka je posvuda osim na iOS-u, ali brzina nije tako velika i sranje za prijenos velikih datoteka. Flash Share ima sve gore navedeno osim što je ograničen na Android uređaje. Nisam vidio nikakvu aplikaciju koja ima sve.

Ako poznajete takvu aplikaciju koja može slati velike datoteke između bilo kojeg pametnog telefona s dobrom brzinom bez upotrebe podataka, vaš prijedlog je cijenjen.

Sretan vikend!

Preporučeno
Ostavite Komentar