Glavni » general » Moja agonija s uređajima osjetljivim na dodir

Moja agonija s uređajima osjetljivim na dodir

general : Moja agonija s uređajima osjetljivim na dodir

Volim uređaje osjetljiv na dodir. Ali to je nedostatak. U stvarnosti, vjerojatno se čak graniči na opsesiju. Imam 3 uređaja s dodirnim zaslonom.

No, jedan problem s mojim uređajima osjetljivim na dodir jest da, kad spojite uređaj s dodirnim zaslonom s nekim kao 'nespretan' kao i ja, ponekad ćete dobiti ispucani zaslon.

U stvarnom svijetu, razbio sam svoj iPhone zaslon 4 puta. Ipak, ja sam pao moj telefon opasno mnogo puta. Na kraju sam me razmišljao ... Koji je najbolji način za zaštitu vašeg dodira SCREEN?

1. Imate uređaj s dodirnim zaslonom NOKIA .
Ja sam Apple fanboy, i vjerojatno boli priznati ovo, ali svi NOKIA telefoni imaju nešto zajedničko, a to je - SIGURNOST.

Ispustite je, i sve što vam je činiti je ponovno sastaviti.

Pogodi ga, a sve što dobivate su ogrebotine.

Otpuhajte bateriju, a kupit ćete još samo oko ugla (ne vrijedi za neke od Symbian3 uređaja koji se ne mogu ukloniti).

Dajem te tipove na Nokia 5/5.

2. Dobiti slučaj za vaš uređaj .
Problem je ovdje hoće li žrtvovati sigurnost hladnoće. Isto tako na upozorenoj napomeni, postoje neki slučajevi koji vjerojatno stavljaju vaš dodirni uređaj u opasnost.

Jedan slučaj koji sam vidio za iPhone koji dobro obavlja zaštitu vašeg zaslona je OTTERBOX branitelj, iako će vaš iPhone više ili manje pretvoriti u jedan od onih 'starih vokalnih zvučnih signala'. To je 'ginormalno'.

3. Dobiti zaštitnik zaslona .
Ovaj divan, mali transparentni "list" zaista štiti vaš zaslon od ogrebotina i pukotina. Dolazi u tri varijante:

  • Ogledalo
    Većina mojih prijatelja koji ih koriste su djevojčice ili dečki koji su pretjerano svjesni kako izgledaju većinu vremena. Vaš se ekran pojavljuje poput zrcala i može biti vrlo frustrirajuće pokušavajući čitati dok ste na suncu.
  • Privatnost
    To smanjuje vaš zaslon tako omogućava vid samo kada gledate izravno na zaslon. Zaslon se nepristupačan kada gledate pod kutom.
  • Običan
    To samo čini za mene. To daje u korist korištenja zaštitnika zaslona bez mijenjanja izgleda vašeg zaslona.
Također pročitajte: Gold iPhones order: by Nigerian govt ili pojedinac?

4. Budite oprezniji
Možda je to trebalo biti broj jedan. Koja je svrha kupnje 500 dolara telefona kad ćete ga ispustiti u najmanjoj mogućoj mjeri?

Razumijem potrebu da nosim telefon gdje god idete, ali osjećam da bi sigurnost trebala biti satna riječ. Od svih metoda koje sam pokušao, ova posljednja dosad bila je moja najpouzdanijih metoda.

Uvijek sam otvoren za nove ideje. Još uvijek imam nekoliko trenutaka koji me podsjećaju na to koliko je osjetljivo moj dodirni uređaj. Dakle, recite mi kako zaštititi zaslon osjetljiv na dodir?

Preporučeno
Ostavite Komentar