Glavni » general » Morate imati aplikaciju za Android: ColorNote

Morate imati aplikaciju za Android: ColorNote

general : Morate imati aplikaciju za Android: ColorNote

Za nekoga poput mene koji često bilježe bilješke, aplikacija za notepad ima veliku vrijednost. ColorNote je takva aplikacija. To je više poput Notepada na računalu. U osnovi se koristi za uzimanje / izradu bilješki.

ColorNote je jednostavna aplikacija za notepad. Ovo nije samo tipični notepad. To vam daje bolji doživljaj uređivanja prilikom pisanja bilješke, e-pošte, poruke ili twit-a i ima značajku traženja rječnika za perfekcioniste. ColorNote olakšava uzimanje bilješki od bilo koje druge aplikacije za notepad.

Evo nekoliko saznanja o ovoj aplikaciji.

Označavanje u boji: za primjer, sve bilješke o svom radu mogu biti zelene, a crkvene napomene mogu biti žute boje; ovisno o vašem izboru. Na raspolaganju su u osnovi devet boja, uključujući crvenu, narančastu, žutu, zelenu, plavu, ljubičastu, crnu, siva i bijelu.

Prilikom uređivanja bilješki možete jednostavno promijeniti boju ili odabrati boju klikom na karticu boja desno pored trake naslova. Zadana boja je žuta (iako se može promijeniti u Postavkama).

Još jedna prednost klasifikacije boja je da možete tražiti bilješke na temelju boje.

Značajka pretraživanja: jedna dobra prednost ColorNote-a je da možete pretražiti svoje bilješke. Uzmite na primjer, napisali ste napomenu davno i ne možete se točno sjetiti naslova bilješke, sve što trebate učiniti je potražiti povezanu ključnu riječ i ColorNote će odmah prikazati Vašu notu.

Još jedna prednost značajke pretraživanja je da vam štedi stres pomicanja ako imate dugačak popis bilješki.

Također pročitajte: Gionee F5 - Full Phone Specifications

Način prikaza popisa i rešetke: ColorNote nudi dvije opcije za gledanje: način rada popisa i rešetkasti mod. Upotrebljavala sam pregled popisa (što je u redu) sve dok nisam otkrila Gridov pogled nedavno kad sam ga odlučio pregledati. Za promjenu prikaza idite na izbornik i odaberite "View".

Sticky Notes Widget: ColorNote također podržava widgete početnog zaslona. Da biste dodali widget, idite na početni zaslon i držite ga na 3 sekunde. Zatim odaberite Widget, pronađite ColorNote ili Sticky Note.

Popis za provjeru: ColorNote olakšava vam da napravite kontrolne popise. Umjesto korištenja metaka za vaš popis za provjeru (na nekim drugim aplikacijama za notepad), ColorNote ima ugrađeni "izrađivač kontrolnih popisa". Sve što trebate jest kliknite izbornik dodavanja i odaberite kontrolni popis.

prozodija

  • Vrlo je jednostavno koristiti; novci će to voljeti
  • Čini se da je TheGo note-taking lako

Kontra?
Nisam imao nikakvih stvarnih problema s ColorNote-om. To je samo velika primjedba koja mi je donijela aplikaciju. Međutim, moja omiljena bilješka za prijenos aplikacije na računalu je Evernote. Evernote ima android aplikaciju, tako da mogu biti prebacivanje na Evernote u bilo kojem trenutku od sada. Stoga očekujte moju recenziju aplikacije Evernote android app uskoro.

Preporučeno
Ostavite Komentar