Glavni » general » Glazba i mobitel: Ponovno slušam svoje glazbene instrumente

Glazba i mobitel: Ponovno slušam svoje glazbene instrumente

general : Glazba i mobitel: Ponovno slušam svoje glazbene instrumente

Mnogo, mnogo godina, u mojim tinejdžerskim godinama, podigla sam snimač i počela ga naučiti igrati. Ono što je započelo kao hobi dovelo je k meni da igram na malim koncertima tu i tamo - i jednom na velikom koncertu pod pokroviteljstvom jedne od najboljih pivovara u Nigeriji na sportskom centru Sveučilišta u Lagosu. Sve što sam igrao bila je jednostavna snimač. To je napredovalo drugim instrumentima u obitelji drvenih vjetrova.

Prije dva ponedjeljka bio sam u parku Freedom gdje sam uživao u lijepim melodijama iz saksofonista. Sjedio sam tamo, ponovno se potaknulo moje srce da sviram glazbu. Jučer sam konačno ponovno pokupio svoje instrumente: klarinet i rekorder. Igranje glazbe na oba, bilo je lijepo otkriti da sam još uvijek jako u skladu s mojim glazbenim dijelom.

Slika gore je od mojih klarineta pored Lumia 1520. Evo što izgleda moj dobar starni snimač:

Ovdje ću dijeliti neke moje glazbe putem YouTube videozapisa. Također ću igrati uživo na partyjima Mobility Rave. Već sam našao partnera - gitarista - i uskoro ćete ga upoznati. Ako igrate instrument i volite pokazati svoje vještine ovdje na MOBILITY ili na Mobility Rave, stupite u kontakt.

Moj prvi video vjerojatno će biti moja izvedba soundtracka Bongosa Ikwuea za Cock Crow At Dawn, vrlo uspješnu TV sitcom u Nigeriji još u osamdesetima. Moje glazbene videozapise bilježit će se s mobilnim telefonima i prenijeti na YouTube radi vaše udobnosti. Da; vrijeme je za glazbu i mobitel.

Također pročitajte: itel P51 Specifikacije, dostupnost i cijena
Preporučeno
Ostavite Komentar