Glavni » general » Ikona glazbe, Onyeka Onwenu, povlači na sud IROKING Jason Njoku

Ikona glazbe, Onyeka Onwenu, povlači na sud IROKING Jason Njoku

general : Ikona glazbe, Onyeka Onwenu, povlači na sud IROKING Jason Njoku

Nigerijska glazbena ikona, Onyeka Onwenu, navodno je podnijela tužbu protiv službe za streaming glazbe, IROKING, zbog navodnog kršenja njezinih prava intelektualnog vlasništva. Onyeka tuži IROKING za N205 milijuna za neovlaštenu uporabu njezine glazbe.

Onyeka Onwenu izjavu

"Godinama je Iroking iskoristio prodaju moje glazbe, čak i nakon što je proteklo dvogodišnji ugovor koji je sklopio sa mnom. Godinama su, također, zanijekali da to rade, zanijekali su da su ostvarili dobit od svojih protuzakonitih eksploatacija. Kad su ih uhvatili u laži, htjeli su se riješiti, ali su se odbili pojaviti na sastancima.

"Iroking kao Društvo je arogantan i nema smisla za ljude, Artiste čija su djela i rad učinili ih uspješnim. Zato smo tužili da napraviš točku. Umjetnici imaju pravo da dobiju svoje intelektualno vlasništvo i rad. Nigerija ima zakone o autorskim pravima koje treba poštovati. Glazbena industrija je izgrađena i održana od strane umjetnika i poduzetnika poput mene. Zahtijevam da budem zaštićen pravilima moje zemlje. Iroking mora platiti za to kršenje.

"Nadam se da će se i drugi umjetnici probuditi i tražiti ono što im je potrebno. Mnogi ne znaju da se njihova glazba iskorištava na usluzi YouTube i drugim pružateljima usluga.

"Neke rekordne tvrtke prodaju našu glazbu na internetu i tvrde vlasništvo nad autorskim pravima. Ako bi samo obratili pažnju, Artistes bi otkrio da dok su radili sav kreativni rad, ulažući u svoje karijere i u industriji u cjelini, netko drugi skuplja svu dobit. Što je previše, previše je! Ustajte nigerijske umjetnike i vraćite ono što vam pripada. Previše ste prevareni. "

IROKING tek treba dati izjavu o situaciji u ovom trenutku.

Također pročitajte: BLU Vivo 8 telefonske cijene i specifikacije

IROKING je 2011. godine pokrenula matična tvrtka IROKO Partneri Jason Njoku. Ubrzo nakon toga, pokrenula je besplatnu aplikaciju za reprodukciju glazbe koja je bila dostupna za Android, iOS i Windows Phone 7 smartphone uređaje.

IROKING aplikacija za Windows Phone 7, kao i mnoge druge aplikacije WP7, nikada nije bila ažurirana za Windows Phone 8 i Windows 10 Mobile, tako da ne postoji iznenađenje. Međutim, mobilna aplikacija IROKING za pametne telefone Android još nije dostupna na Google Playu neko vrijeme.

Preporučeno
Ostavite Komentar