Мускулен сок революция 2600

Muscle Juice Revolution 2600 е високоефективно лекарство, произведено от американската компания Ultimate Nutrition. На този етап той се счита за един от най-популярните въглехидратно-протеинови комплекси, които допринасят за събирането на мускулна маса. Високо ефективен гейнер е предназначен изключително за увеличаване на мускулната маса, но в процеса на сушене или диета няма смисъл да го използвате. Производителят не препоръчва използването на подобен комплекс за онези спортисти, които имат склонност да наддават наднормено тегло. Що се отнася до тънките спортисти, това лекарство е просто идеално за тях.

Гейнер състав

Гейнерът включва изключително прогресивни компоненти, което обяснява неговата висока ефективност. Такива компоненти включват: въглехидрати с различна степен на усвояване, протеинов комплекс, който включва до 8 различни вида протеини, полезни мастни киселини, включително много витамини и минерали, както и техните комплекси.

Протеиновият комплекс се състои от следните активни компоненти:

  • Изолирайте, концентрирайте и хидролизат на суроватъчен протеин.
  • Концентрирайте и изолирайте млечния протеин.
  • Изолирайте яйчния белтък.
  • Калциев казеинат и мицеларен казеин.

В една порция на гейнер (4 лъжички) е:

  • 56 г протеин.
  • 170 г въглехидрати.
  • 14 г мазнини.
  • 1020 калории.

В допълнение към горните компоненти, съставът на гейнера включва глутаминови смеси, подсладител и ароматизатор, което подобрява вкусовите му характеристики.

Как да приемаме мускулен сок революция 2600

Производителят Ultimate Nutrition препоръчва приема на лекарството от 1 до 2 пъти на ден, в зависимост от физическото състояние на спортиста. В дните на почивка, когато няма физическа активност, на гейнера се препоръчва да използва сутрата, а по време на периоди на физическа активност е по-добре да приема лекарството, сутрин и след тренировка, по-добре е веднага. За да приготвите напитка, трябва да вземете 265 г от веществото (1 порция, 4 лъжички) и да го смесите в 500-600 мл вода или мляко. Тъй като активното вещество е слабо разтворимо в течности, по-добре е да го приготвите с миксер или шейкър.

За проявяване на максималния ефект, който се отразява в набора от мускулна маса и увеличаване на данните за силата на спортиста, може да се приема мускулен сок Revolution 2600 в комбинация с креатин монохидрат или аминокиселинни комплекси. Освен това е разрешено добавянето на витамини и минерали или техните комплекси, включително и други полезни компоненти, в гейнър.

Важно! Лекарството се произвежда в съответствие с всички приложими международни стандарти за качество, което го прави напълно безвреден за човешкото здраве (спортист) и не е придружен от проявата на различни странични ефекти.

Отзиви

Отзивите за това лекарство показват, че в наше време той е най-популярен на пазара на спортно хранене. Голяма маса спортисти реагират положително както на качеството, така и на ефективността на този гейнер, като същевременно отбелязват достъпната цена и лесното храносмилане от храносмилателната система.

На пазара за спортно хранене има въглехидратно-протеинова смес, приготвена на базата на 5 различни вкуса - шоколад, бисквитки, банан, ванилия и ягоди. Отзивите показват, че най-популярните вкусове са: шоколад, банан и бисквитки. Въпреки като цяло добрите вкусове, спортистите отбелязват факта, че имат сладко-сладки вкусове. Но този проблем може да бъде решен чрез просто добавяне на повече течност. Недостатъците на лекарството трябва да включват и лоша разтворимост, което не ви позволява да го готвите при никакви условия. Въпреки това сместа може да се приготви предварително с помощта на блендер.