Glavni » general » Višezadaćnost na Belle OS-u još uvijek drugo

Višezadaćnost na Belle OS-u još uvijek drugo

general : Višezadaćnost na Belle OS-u još uvijek drugo

Korištenje Nokia 808 PureView kao moj svakodnevni smartphone u posljednjih nekoliko tjedana bio je zabavan na različite načine. Jedna od stvari koja ga razlikuje jest kako se implementira multitasking na operativnom sustavu Belle (i njegovog preteča, Symbian OS). Kako bismo ga saželi, Belle (i MeeGo) i dalje imaju najbolju implementaciju multitaskinga na bilo kojoj platformi za pametne telefone.

Bit će tvrdnja da Android OS također ima punu multitasking. Taj argument je samo na papiru. U svakodnevnoj upotrebi, višezadaćnost na Belleu je svjetlosna godina ispred onoga što se dobiva na Androidu. Nakon što je u posljednjih godinu dana koristio Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Pro i HTC One X, među ostalima, uobičajeni trend na svim ovim Android uređajima je kako ostaviti otvorenu aplikaciju u pozadini i ići ostale stvari za značajan period, kada se vratite na tu aplikaciju, zapravo je ponovno učitana. To možda neće izgledati kao velika stvar, osim ako niste ograničeni podatkovni plan i upotrebljavali web preglednik, na primjer. Sve otvorene stranice ponovno se učitavaju, čime se hrane vaše podatke.

Na Belle OS-u, udobno ostavljam web stranice otvorenima i odlazim cijeli dan, te se vraćam tamo kad ih ostavim. To mi štedi vrijeme i čuva moje podatke.

Jedna druga pametna platforma koja nudi multitasking na ovoj vrhunskoj razini je MeeGo. Zato i ja čekam uzbuđenje za smartphone uređaje tvrtke Jolla Mobile i njihovom MeeGo-based Jolla OS. BlackBerry OS funkcionira slično tome i nadam se Bogu da će RIM zadržati vjeru i dati nam pravilan multitasking na OS 10. WebOS je bio sjajan i za ovaj rezultat, ali ta je platforma zapravo mrtva.

Također pročitajte: Mister Mobility pregledava Pliris BlazeX

Za sada, ako želite pravilnu multitasking na vaš smartphone, Belle OS i BlackBerry OS 7 uređaji su ono što je liječnik naredio.

Preporučeno
Ostavite Komentar