Glavni » general » Multimedija na uređaju BlackBerry Curve 9320

Multimedija na uređaju BlackBerry Curve 9320

general : Multimedija na uređaju BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320 je uređaj BlackBerry na razini ulaza. To znači, na primjer, da ste zaglavljeni malim zaslonom (2, 44 inča) niske razlučivosti (320 × 240 piksela). Pitanje je, kako se to mjeri kada je riječ o gledanju filmova?

Videozapisi i filmovi
Najprije, mali, slab prikaz zaslona, ​​9320 reproducira sve što sam ga bacila - avi, mp4, 3gp, et al. Poput šampiona.

No, zaslon male razlučivosti znači da kvaliteta nije sjajna. Reprodukcija videozapisa u formatima širokog zaslona ili cijelog zaslona. Tvoj izbor. Jedna veza - ako ostavite videozapis tijekom reprodukcije, kada se vratite na nju, ponovno počinje od početka. To se događa čak i kada sam pauzirala film prije prelaska na drugu aplikaciju.

Uspoređujući prikaz Curve 9320 i skuplje Torch 9810, krivulja boje Curve je točnija. Zaslon 9810 je kremasti ton. Nadam se da sam to opisao, ali ukratko, crvene su crvene i crnci su crni na 9320. Pogledajte:

Zar nisam rekao da nema pravde?

Audio i glazba
Audio reprodukcija na 9320 je iznenađujuće vrlo dobra. To je glasniji od HTC One X i zvuči bolje previše. Što?! Lakše bolje. Dobio sam šok svog života kad sam izravno uspoređivao. Očekivao sam da će jedan X osvojiti klizište. Kao što i dalje govorim, nema pravde na ovom svijetu.

Oh; i samo da bude siguran, ostavlja više vrhunske Torch 9810 u glasnoći i kvaliteti previše. Uzdah.

Međutim, imajte na umu da kod postavljanja na najvišu glasnoću dolazi do izobličenja ili buke u audio izlazu. U tom trenutku kvaliteta se žrtvuje, ali na svim ostalim razinama niže, kvaliteta je sjajna.

Također pročitajte: Apple kaže da nema prijemnog problema; to je samo signalne trake

Ako je reprodukcija zvuka preko zvučnika dobra, slušanje na dobrom para slušalica je nebesko!

Fotoaparat
9320 ima 3, 2 megapikselnu kameru s LED bljeskalicom. Dobar je za pucač od 3 megapiksela, a bljeskalica pomaže kod bliskih snimaka pri slabom osvjetljenju.

Snimanje videozapisa

Snimanje videozapisa je VGA (640 x 480), stoga nemojte očekivati ​​sjajne videozapise. Međutim, ima značajku video svjetla koja uključuje LED svjetlo za snimanje. Tu je i stabilizacija slike.

Rezultati su dobri. Nije puno bolje od VGA rezolucije.

FM radio

Stavljanje FM radija u 9320 je lijep dodir. Tamo je automatsko skeniranje, a ručno možete odabrati i slabe postaje. Zvučna slušalica je potrebna za uporabu.

FM radi dobro.

Zaključci
U cjelini, 9320 je mješovita torba u multimedijskom odjelu. Za svoju klasu, to ne razočarava u bilo kojem području, a zatim se vuče nevjerojatan podvig u audio odjelu. Nakon slušanja glazbe na toj bebi, želim ga zadržati kao svoj BlackBerry uređaj. Znaš kako se ne mogu odvajati od moje glazbe.

Samo za glazbu, ja bih dobila ovu bebu. Osim toga, ta jaka baterija znači da se cijeli dan može nastaviti slušati glazbu beskonačno (bez BIS veze). Doista bih to volio. A to nešto govori za malog čovjeka.

Preporučeno
Ostavite Komentar