Glavni » general » Multilinks isključuje CDMA, održava mrežu vlakana koja radi

Multilinks isključuje CDMA, održava mrežu vlakana koja radi

general : Multilinks isključuje CDMA, održava mrežu vlakana koja radi

Ako ste pretplatnik Multilinkova mobilnog telefona i iznenada ste se našli bez usluge u novije vrijeme, to bi moglo biti samo da ste unutar pokrivenosti 257 baznih stanica koje su zatvorene u posljednja dva tjedna. Od preko 300 baznih stanica na Multilinksovoj CDMA mreži, trenutno je aktivno samo oko 43. Istodobno je otpušten veliki broj zaposlenika.

Insajderi industrije kažu da Multilinks u potpunosti isključuje svoju CDMA mrežu i usredotočuje se na pružanje usluga vlakana. Multilinkova zemaljska svjetlovodna mreža obuhvaća 8, 232 kilometara diljem zemlje.

U ovom trenutku nije jasno kako se taj novi razvoj uklapa u priče o planiranom spajanju sa Starcomms i MTS-om kako bi stvorio CAPCOM. Međutim, naši izvori u industriji također upućuju na to da Starcomms nije baš u vrlo dobrom stanju. Naravno, Starcomms već godinama proglašava gubitke.

Nedavno sam napisao značajku koja izražava moje sumnje da će CAPCOM spasiti CDMA u Nigeriji. Možda je situacija još gore nego što smo svi mislili da jest? Međutim, sve se na kraju igra, rezultati će biti na otvorenom za sve vidjeti.

ažuriranje
CAPCOM je odlučio zadržati i raditi pod markom Starcomms. Očigledno, pretplatnici postojećih višestrukih CDMA-a prebacuju se na mrežu Starcomms. Nema sumnje da postojeća mreža Starcoma ima dovoljno kapaciteta da ih asimilira. Multilinkovi kabelska sredstva također su dio spajanja.

Izvor slike

Preporučeno
Ostavite Komentar