PureProtein MultiComponent Gainer

MultiComponent Gainer на PureProtein е домашен продукт за бързо увеличаване на мускулите. Създаден за онези спортисти, които трудно получават ежедневен прием на калории, протеини, мазнини и въглехидрати от обикновените храни. Част осигурява нуждите на организма за растеж на мускулите, пие се лесно и ви позволява да се възстановите по-бързо. Гейнерът се отличава с многокомпонентния си състав, абсорбира се като обикновена храна. Формулата включва както бавни казеинови протеини, така и бързи. Глюкозата, декстрозата и малтодекстринът са отговорни за масовата печалба. За подобряване на вкусовите и анаболни свойства продуктът е обогатен с растителни екстракти.

структура

Една порция коктейл от калории съдържа, както в пълна закуска, 320 ккал. Те идват от 7 g мазнини, 48 g въглехидрати и 15 g протеини. Казеинът и суроватъчният протеин в състава на продукта са в пропорции съответно 40% и 60%. Това означава, че имаме универсален протеинов продукт, който може бавно да освобождава аминокиселини в кръвта и да осигурява анаболни процеси за дълго време.

В зависимост от вкуса, естествен какао на прах може или не може да присъства в гейнера. Той прави коктейлът да изглежда като шоколадова напитка и помага да придобиете не само естествен вкус, но и допълнителни витамини, минерали и антиоксиданти.

Растителните екстракти в състава включват:

  • Eleutherococcus - тонизиращо и имуномодулиращо средство;
  • Екстракт от калина - допълнителен източник на витамини С
  • Масло от пшеничен зародиш - помага при преумора и подобрява потентността;
  • Leuzea - ​​съдържа фитостероли, напомнящи по структура анаболни стероиди. Тя ви позволява да ускорите анаболните процеси в организма, да спечелите мускулна маса, но не получавате странични ефекти, като използвате анаболици;
  • Плодовете на роуън - съдържат вещества, които стимулират ензимната активност на стомашно-чревния тракт на човека. Облекчава храносмилателните разстройства;
  • Лецитин - подобрява функцията на черния дроб, има хепатопротективен ефект;
  • Продуктите са подбрани така, че организмът по-добре усвоява полезните вещества на генерите, а растежът е с добро качество.

Как да приемате PureProtein MultiComponent Gainer

Честотата на прием зависи от енергийните нужди на спортиста. Някои спортисти приемат само една порция след тренировка. Други се нуждаят от повече хранителни вещества и могат да ги доставят само като консумират поне 3 порции гейнер на ден. Обикновено пият коктейл сутрин, веднага след събуждане, след това - 40 минути преди тренировка и 40 минути след това.

Продуктът се разрежда във вода, мляко или сок, в зависимост от това как реагира тялото и кой вариант е по-подходящ по отношение на наличието на хранителни вещества в продукта. Гейнер трябва да се пие редовно. Една порция от продукта е 3 лъжички по 25 гр. Обикновено се опакова в килограмови опаковки, така че е достатъчно за 17 приема.

Как работи гейнер с обикновена храна?>

Продуктът е популярен сред спортистите на нашата страна. В крайна сметка, той е евтин, има разнообразен вкусов диапазон, съдържа различни протеини и видове въглехидрати и се усвоява добре. Това е един от най-добрите продукти за спортно хранене от тази марка. Само те имат чисто положителни отзиви.

Някои спортисти се оплакват, че опаковката от 1 кг е твърде малка и често се налага да купувате протеин. Но няма оплаквания за проблеми с напълняването, скоростта на храносмилането или неприятен вкус.

Продуктът е добре познат на новодошлите в спорта и неговите професионалисти, може да задоволи нуждите на всеки, който иска да натрупа мускулна маса и трябва да осигури редовно хранене с помощта на гейнер.

Купувачите отбелязват, че печалбата губи малко на американските „топ“ марки на вкус, но той е замислен като бюджетен вариант, така че не трябва да очаквате твърде много от него. Продуктът ще се хареса на тези, които се нуждаят от висококачествена смес на адекватно ниска цена.