Glavni » general » Puno zablude o ništa: ispravci programskih pogrešaka i poboljšanja performansi

Puno zablude o ništa: ispravci programskih pogrešaka i poboljšanja performansi

general : Puno zablude o ništa: ispravci programskih pogrešaka i poboljšanja performansi

Telefon zvučni signal, pojavit će se obavijest. 6 aplikacija čeka na ažuriranje. Voditeljica za Trgovinu Play (ili bilo koju trgovinu). Aplikacije su navedene, odaberete jedan otvorite zapis promjena i pogledajte fraza: ispravci programskih pogrešaka i poboljšanja performansi.

Uzdah. Ova nedavna linija me natjerala da započnem pitati: "Što je doista ispravljanje grešaka i poboljšanja performansi? Koje su pogreške popravljali? Koja je pogreška ispravljena? Kako se izvedba aplikacije razlikuje od onoga što je bilo prije? "

Razlog za to je da u bezbrojnim prilikama ažuriram aplikacije bez primanja ništa. Zanima vas se zašto se guraš da ažuriram aplikaciju na prvo mjesto.

Rekao bih da je glupo imati gore navedeni izraz za ažuriranje promjena aplikacije. Zašto bih trošio vrijeme i podatke samo za ispravke grešaka? WTF !! Odsad sam odlučio zanemariti svako ažuriranje aplikacije koje nosi tu oznaku. Ukratko, svako ažuriranje aplikacije koje ne dolazi s značajnim promjenama ili značajkama nije zaista vrijedno trošiti podatke.

Preporučeno
Ostavite Komentar