Glavni » general » Puno zabave o MTN noćnom planu

Puno zabave o MTN noćnom planu

general : Puno zabave o MTN noćnom planu

Pratim neke od pritužbi koje se tiču ​​MTN 4.5GB podatkovnog plana koji košta N2500, i nadam se da ću moći napraviti neke pojašnjenja.

Dobro smo utvrdili da se stari plan razlikuje od novog plana na temelju bivšeg koji zahtijeva iscrpljivanje 1.5GB cjelodnevnog / noćnog bonusa prije no što se može pristupiti noći samo 3 GB, a noviji plan odvaja i ograničava 1.5 GB samo na dan (6: 01-8: 59: 00) i 3 GB do samo noći (od 9 do 6 sati). To podrazumijeva da se dan i noćni podaci mogu koristiti i iscrpiti odvojeno, međusobno neovisno.

Došao je još jedan krug žalbi, s ključem njihove gripe da se sustav ne uključuje na vrijeme ili se uopće ne prebaci. Mogu udobno reći da se prekidač događa, možda neće biti automatski, ali je potrebno da igrate svoj dio.

U danima početnog plana, na iscrpljenosti bonus podataka, bio sam ograničen na pregledavanje do 6 sati, na koji se odspojim i pričekam do večeri. Kasnije sam prestao odspajati i otkrio da je moja veza ostala još duže od 6 sati. Bio sam zainteresiran za savjet koji kaže da ako ostanete povezani prije 06:00, održavate tu vezu s mobilnom mrežom, ostat ćete povezani i vaši će podaci nastaviti raditi sve dok se ta veza ne prekine.

Isti se fenomen odnosi na ovaj nedavno izmijenjeni plan podataka. Ako koristite dnevni dio od 1, 5 GB i održavate je do 21:00, povezano s mrežom, zadržava vezu na to dok se ne odspojite. Isto vrijedi i za noćni plan, kontinuirana uporaba bez odspajanja do 06:00 će zadržati brojač ostati na 3GB dio dok ne završi.

Također pročitajte: ZTE logo dobiva makeover

Stoga trik u ovoj situaciji, ako želite da se vaši podaci prebace iz dana u dan ili od dana do noći, isključite uređaj i ponovo ga uključite. To jest, potpuno se odvojite od mreže (ne samo mobilni podaci) i ponovo uspostavite vezu. To se može postići odlaskom u način rada leta i vraćanje na mrežu.

Možda ću također morati dodati da ovo nije samo nagađanje, aktivan sam korisnik ovog podatkovnog plana i to sam pokušao i provjerio na pozitivnu potvrdu. Radi za mene. Dakle, za pretplatnike koji imaju problema s planom zbog tih pritužbi, nadam se da to pomaže.

Živjeli

Preporučeno
Ostavite Komentar