Glavni » general » Puno zabave o app Bride Price

Puno zabave o app Bride Price

general : Puno zabave o app Bride Price

Aplikacija Bride Price je mobilna aplikacija na webu koja vam postavlja nekoliko smiješnih pitanja, predstavlja neke vrlo smiješne opcije i dodjeljuje bodove na temelju odabranih odgovora kako biste došli do konačne svote i presude starijih (možda vašeg sela ) kako biste naznačili koliko ste vrijedni. Ili vaš zaručnik. Ili vašeg prijatelja (očito, tako da joj možete pomoći da obavite neki marketing). Bilo je očito razvijeno uz humor i bezopasnu zabavu.

Budući da nisam na tržištu da bih kupila drugu ženu, pomislio sam da ću provjeriti kakva bi mogla biti mlada žena, ako sam bila žena. Ovdje je unaprijed obavijest o svim mojim drobilicama: to nije impresivno. Nakon što vidite ovo, bit ćete izbrisani. Pogledajte Zaključak Starijih o meni:


Da; to sam ja. Žao mi je što razočaram sve one koji su se nadali da ću na vrhu ljestvice. Ali barem imam NAFDAC broj! Haters počinje!

Jedan od mojih prijatelja ovo je postavio kao svoj status:

Da; ona je ekskluzivna supruga materijala. Imam njezin telefonski broj, BBM PIN, adresu e-pošte, Facebook ID i Twitter ručicu, tako da me moji dječaci mogu kontaktirati ako to imate sranje. Nijedan igrač ne treba podnijeti zahtjev. Ravno na oltar. Samo dođite sa svojim čekovnim brojem. Ili ATM kartica (na raspolaganju imamo POS terminal).

Čini se da su neki ljudi uvrijeđeni zbog cijelog koncepta aplikacije. Uzdah. Moramo li napraviti križarski rat svakog neškodljivog pokušaja humora? Ne mogu vjerovati da će netko uzeti ludim pitanjima i mogućnostima da je aplikacija ozbiljna. A ako netko učini, sigurno bi bilo koja dama vrijedna njezine soli znala da takav čovjek ne vrijedi ni izaći na datum. Biko, popustiti i zabavite se s aplikacijom. Ili samo ostati od nas koji se zabavljaju. U župnoj crkvi sve će biti dobro.

Također pročitajte: 808 PureView - Nokia Have Gone Mad; I zli

Provjerio sam i otkrio moju. Tko još želi provjeriti njihovu cijenu mladenke (ili njihovu budućnost) na BridePrice.com.ng? U međuvremenu, kada ćemo vidjeti aplikaciju supružnika? Volio bih vidjeti koliko metara takvih stvari jesam. Rezultati bi mogli biti bolji od ove stvari Chassis Babe koje sam došla ovdje pretvarajući se da sam žena. Duh.

Preporučeno
Ostavite Komentar