Glavni » general » 3G mreža MTN-a uhvati epilepsiju

3G mreža MTN-a uhvati epilepsiju

general : 3G mreža MTN-a uhvati epilepsiju

Unatoč leđima (prije otprilike tri mjeseca, da bi bili precizniji), MTN je pokrenuo paket 3G paketa. U svim iskrenost bili su (i još uvijek) najbolji paketi podataka u nigerijskoj mobilnoj industriji podataka. Ovdje na MobiNaiji smo skočili na platformu MTN 3G, jer ovise o internetu za naše svakodnevno poslovanje.

Naš prvi dojam MTN 3G mreže bio je dobar. U nekoliko prilika i na različitim mjestima doživjeli smo brzine izvan svijeta. Mislim, pratili smo stabilne brzine od 600kbps do 1, 2mbps. Stalno. Rekli smo sami sebi da je MTN 3G bio nebo podataka.

U REDU. Brzo naprijed tri mjeseca nakon pokretanja ovih paketnih paketa, a imamo i drugačiju priču. Odjednom, naša nekada stabilna i brza mreža razvila je epilepsiju. MTN 3G je hitno potrebna medicinska pažnja.

Jedan primjer njihove epileptičke mreže dogodio se tijekom jednog tjedna. Dayo, član tima primijetio je da se ne može povezati s 3G mrežom na Ajao cesti u Surulere području Lagos. Premještanjem na drugu lokaciju manje od 1 km, otkrio je da može dobiti 3G vezu. Razmišljajući da ovo mora biti slučajnost, on je to učinio sljedeći dan i doživio istu stvar. Ovaj je scenarij trajao više od tjedan dana.

Primili smo stalno izvještavanje strujanja drugih pretplatnika o razočaranju koje MTN 3G platforma brzo postaje.

Jučer u uredu napravili smo firmware ažuriranje uređaja Nokia serije 60 ujutro i dobili smo brzinu između 66 kbps i 300 kbps. Preuzimanje 76.6mb ažuriranja trajalo je oko 3 sata!

Također pročitajte: Symbian Enthusiasts Peticija za puštanje izvorni kod

Može li MTN učiniti nešto o njihovom kapacitetu i isporuci usluga? To više nije 3.5G: što pretplatnici počinju doživjeti sada na MTN mreži je 0.5G. To nas doista podsjeća na naše dane s Starcomms, Multilinks i Reltelom (sada ZOOMmobile).

Preporučeno
Ostavite Komentar