Glavni » general » MTN i Nokia zavjera - zašto ja?

MTN i Nokia zavjera - zašto ja?

general : MTN i Nokia zavjera - zašto ja?

Nekoliko tjedana natrag, napokon sam dobio za kupnju moje dugo očekivane Nokia 5800 (da, zaslon osjetljiv na dodir ljepote). Naravno, odlučio sam telefonu ažurirati pokretanjem ažuriranja firmvera. Sve je dobro prošlo ažuriranje, ali kad sam pokušao pregledavati telefon, ugrađeni preglednik uporno mi je dao poruku o pogrešci i odbio učitati web stranice.

U početku sam pomislio da se ažuriranje firmvera nije pravilno instaliralo i stoga je stvorio probleme za preglednik telefona. Zato sam odlučio ponoviti postupak ažuriranja. Svaki put kad sam pokušao to učiniti, softver updater mi je govorio da moj telefon ima najnoviji firmware i nije dao opciju ponoviti proces. Naravno, problem je nastao.

Moja sljedeća mogućnost rješavanja problema bila je vraćanje na tvorničke postavke s nadom da će ovaj put nestati problem. Nakon pet tvornica je ponovno postavljena, a problem je još bio tamo, ismijavajući me. Možete početi zamisliti frustraciju koja se protezala kroz prolaz.

Naravno, pomislio sam na nešto drugo. Odlučio sam formatirati memorijsku karticu. Mislio sam: "Mora postojati aplikacija koju sam skinula na memorijsku karticu koja uzrokuje ovaj problem". Memorijska kartica je izbrisana, ali problem je još bio tamo. U ovom trenutku prošlo je tjedan dana neuspjeha pregledavanja ili preuzimanja. Također sam imala problema s fotografiranjem. Uzdah!

Konačno sam odlučio preuzeti telefon Nokia centru za njegu. Predsjednik mi je prikupio telefon i rekao mi da će biti spreman za 14 dana.
Te sam noći napravio zanimljivo otkriće. Stavio sam SIM u Nokia E61. Kad sam pokrenuo preglednik, dobio sam istu poruku o pogrešci koju je moj 5800 dao. Izgledalo mi je kao san!

Također pročitajte: Koristi Samsung Galaxy S II za prodaju

Nekoliko pokušaja otvaranja web stranice rezultiralo je istom porukom o pogrešci. Sutradan sam stigao u ured, obavijestio me druge kolege i kad su pokušali pregledavati MTN mrežu koristeći ugrađeni preglednik na svom Nokia telefonu, presto - isti problem!

Imajte na umu da smo svi mogli pregledavati ugrađene preglednike Nokia s SIM karticama iz drugih mreža.

Sve zajedno, problem je bio MTN. Put moje telefone u Nokia njegu bio je nepotreban.

Odjurio sam do Nokije kako bih dohvatio moj telefon i rekao im da problem nije bio telefon, nego sa svojim davateljem usluga. Na moje čuđenje, rekli su mi da su već poslali telefon u svoj Abuja ured jer nemaju softver za telefon ovdje u Lagosu. Zašto ja?

Preporučeno
Ostavite Komentar