Glavni » general » MTN Nigerija uvodi BlackBerry usluge koje se odnose na džep

MTN Nigerija uvodi BlackBerry usluge koje se odnose na džep

general : MTN Nigerija uvodi BlackBerry usluge koje se odnose na džep


Vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, MTN je uveo još pristupačnije ponude Blackberry usluga koje se bave širokim rasponom segmenata potrošačkih potrošača na nigerijskom tržištu. Ove nove ponude pružaju više mogućnosti servisa i još povoljnije cijene počevši od niže od N450 tjedno.

Novo uvedene ponude Blackberry usluga uključuju Blackberry Social Bundle, Blackberry Messaging paket i Blackberry Quarterly Plan.

Novi BlackBerry socijalni paket je za studente i mlade u srcu koji uvijek žele ostati u blizini prijatelja na džep-friendly proračun. Ovaj paket omogućuje pristup aplikacijama za razmjenu neposrednih poruka i društvenih mreža kao što su BlackBerry Messenger, Yahoo Glasnik, Facebook, Twitter i MySpace, kao i druge aplikacije za društveno umrežavanje za N450 tjedno ili N1500 mjesečno!

Novi Blackberry Messaging paket omogućava mladim profesionalcima i studentima svoju poslovnu mrežu putem pristupa pristupu e-pošte za do 10 računa e-pošte i aplikacija za razmjenu trenutnih poruka kao što su BlackBerry Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk i druge popularne mreže., MTN je uveo ovaj paket po prijateljskoj cijeni od N1500 mjesečno ili N450 tjedno.

Nisu zanemareni poslovni ljudi i stručnjaci koji zahtijevaju pristup 24/7 pristup internetu, push e-mail, društveno umrežavanje i instant messaging na Blackberryu. Blackberry Internet usluga ispunjava tu želju putem tjednog, mjesečnog i novootvorenog kvartarskog plana iz MTN-a.

Tromjesečni plan Blackberrya predstavljen je kako bi nagrađivao MTN-ove lojalne korisnike Blackberrya. Na ovaj plan kupci mogu uživati ​​u potpunim neprekinutim BlackBerry uslugama do tri mjeseca s 10% popustom koji dolazi u N8.000 umjesto da plaćaju N9000 za 3 mjeseca.

Također pročitajte: Preuzmite pozadine prijenosnog računala i pozadine za prijenosnike s ovih 5 web-mjesta

Osim ovih posebnih paketa, MTN je također uveo promotivnu ponudu koja omogućuje besplatnu 1-mjesečnu besplatnu BIS pretplatu s svakim BlackBerryovim uređajem koji je kupljen tako nisko kao N36.000 u bilo kojem od svojih Walk-in centara diljem zemlje.

Ove nove prijedloge dolaze na pete sličnih divovskih koraka koje je operater prošao u prošlosti.

MTN je 2007. godine pionirala uvođenje prepaid usluge Blackberry na nigerijskom tržištu. Kao način nagrađivanja svojih cijenjenih kupaca zbog njihove odanosti od kada je otvoren za operacije u Nigeriji 2001. godine, tvrtka je nedavno počela smanjivati ​​cijene usluga BlackBerry od N5000 do N3000 mjesečno.

MTN ostaje operator s najvećim brojem podataka u Nigeriji. Stoga korisnici MTN Blackberry mogu biti sigurni da će BlackBerry uređaji ostati funkcionalni u većini dijelova zemlje, u usporedbi s drugim operatorima.

MTN konstantno pokazuje da je još uvijek jasno u poslovanju obogaćivanja života uvođenjem i poboljšanjem svojih proizvoda i usluga kako bi se postigla najbolja vrijednost za svoje klijente.

Da biste saznali više o MTN-ovim BlackBerry paketima koji su posebno napravljeni za vas, posjetite //www.mtnonline.com/products-services/internet-services/blackberry

Preporučeno
Ostavite Komentar