Glavni » general » MTN seminar za obogaćivanje života s Davidom Plouffeom

MTN seminar za obogaćivanje života s Davidom Plouffeom

general : MTN seminar za obogaćivanje života s Davidom Plouffeom

Pozvali su me da prisustvuju MTN-ovom seminaru o obogaćivanju života s Davidom Plouffeom - voditeljem kampanje američkog predsjednika Obame. Seminar se održao jučer navečer na Dvorani New Expo Eko Hotel, otok Victoria, Lagos. Ovaj članak sadrži nekoliko slika (možete kliknuti na slike u punoj veličini, ali imajte na umu da su veličine datoteka u rasponu od 1, 5 MB i više).

Gospodin Plouffe govorio je o tome kako inovativna upotreba internetskih i mobilnih tehnologija postaje sve potrebnija za uspjeh u poslovanju, politici i drugim nastojanjima. Dao je primjere kako je Obamaova organizacija za kampanju implementirala te tehnologije kako bi došla do čovjeka na ulici tijekom Obamaovog izbora.

Bio je to lijep događaj s apsolutno lijepom glazbom koju je donio Laz Ekwueme National Chorale, visoko cijenjena afrička zborska skupina. I Ali Baba je bio tamo i on nas je zadržao na sve strane.

I zauzet sam preuzimanjem slika, kao i snimanje video i audio isječaka različitih dijelova događaja s mojim Nokia N8. Naravno, također sam upoznao nekoliko novih kontakata koji su se upravo uklapali u naše planove za Mobility Nigeria 2011. godine. Savjet - očekujte roadshows koji nas vode u nekoliko gradova širom zemlje kako bi educirali i nadahnuli pojedince i organizacije da iskoriste moć mobilne tehnologije. Dobar članak o tome uskoro dolazi.

Preporučeno
Ostavite Komentar