Glavni » general » MTN uvodi Micro SIM kartice za Apple iPad i iPhone 4 korisnike u Nigeriji

MTN uvodi Micro SIM kartice za Apple iPad i iPhone 4 korisnike u Nigeriji

general : MTN uvodi Micro SIM kartice za Apple iPad i iPhone 4 korisnike u Nigeriji

Samo prošli tjedan, vrh izvršne vlasti Mobility Nigerija, g. Yomi Adegboye objavio je članak o stanju nigerijskog mobilnog ekosustava o novim trendovima u nigerijskom mobilnom prostoru. U tom je članku ostavio nagovještaj da će Apple iPhone uskoro biti dostupan od jednog od glavnih GSM mrežnih operatera u Nigeriji.

Pa, tijekom vikenda MTN Nigerija objavio je najavu predstavljanja "Micro SIM kartica za Apple iPad i iPhone 4 korisnike u Nigeriji" u Sunday Vanguard novinama.

MTN je najavio kako "u skladu s brzim tempom inovacija u telekomunikacijskim uslugama", sada su uveli Micro SIM kartice za uporabu u kompatibilnim uređajima kao što su Appleov iPad i iPhone 4 Smartphones.

Ova mikro-SIM kartica se mjeri 12 X 15 mm i to je mini- malna plastična kartica, oko 52% manja od standardne SIM kartice, a također ima odgovarajući prostor za pohranu na čipu za aplikaciju poslužitelja, povećanu kontrolu i sigurnosne funkcije.

MTN Nigerija se pohvalio da će njihovi klijenti "biti prvi koji će u Nigeriji imati koristi od pristupačnog pristupa mikro SIM karticama". Mikro SIM kartica bi bila dostupna i svojim pretplatnicima i naknadno plaćenim korisnicima po cijeni od samo 1.000 NGN.

Ova vijest iako pohvalno još uvijek nedostaje donijeti iPhone 4 i ostale iOS uređaje u Nigeriju. Možemo li s pravom implicirati da s ovom najavom, MTN priprema teren za formalnije pokretanje iPhone u Nigeriji? Vaša pretpostavka vjerojatno je dobra kao i moja. Možemo samo čekati i vidjeti.

Također pročitajte: Zviždači i ostali od nas aka Nemojte igrati heroja
Preporučeno
Ostavite Komentar