Glavni » general » MTN internet usluga nedostupna

MTN internet usluga nedostupna

general : MTN internet usluga nedostupna

Tijekom godina koristio sam nekoliko internetskih usluga od teleksa, uključujući MTN, Airtel, Glo, Etisalat, Multilinks, Starcomms i ZOOMMobile. Iako nitko od njih nije bio potpuno pouzdan, jedan od njih dosljedno je izdao poruku o pogrešci iz godine u godinu. To me zbunjuje.

Prošli tjedan me upozorio sljedbenik da je Mobilnost bila dolje. Kad mi je spomenuo da je poruka o pogrešci koju je dobila bio "Usluga nedostupna", znao sam da je MTN korisnik i znao da nema načina da na nebu ili pak pakao da je mjesto dolje. Tijekom godina dobila sam dovoljno lažnih upozorenja korisnika MTN-a koji ponekad dobivaju tu poruku kad pokušavaju posjetiti Mobility i druge web stranice koje sam pokrenuo.

U svakom slučaju, provjerio sam web-lokaciju, i baš kao što sam vjerovao, trčao je dobro i učitavao se na druge veze. Prošli tjedan sam preuzeo pretplatu MTN na internetu, a moje iskustvo je isto. Pogreška "Usluga nedostupna" i dalje se pojavljuje kako bi prekinula moj rad ovdje na mobilnosti i drugdje, iako je web mjesto on-line i radi kada koristim drugi ISP.

O tome sam nekoliko puta kontaktirala o MTN-u. Ali sumnjam da je pele za brigu o klijentima za koje sam govorio da razumiju polovicu onoga što sam rekla ili čak ispravno dokumentirala. U jednom sam prilogu poslao pomoćni centar MTN Nigerija s detaljnim informacijama, uključujući web adresu, IP i screenshotove. Ništa nije izašlo iz njega.

Ova "usluga nedostupna" wahala je razlog zašto se općenito držim dalje od MTN internetske veze. To je kraljevska bol u magarcu. To je Alao razlog zašto ne mogu preporučiti MTN mobilni internet bilo kojem mobilnom fanu. Hoće li ovaj članak učiniti bilo kakvu razliku? Jesam li učenik? Neću zadržati dah.

Također pročitajte: Obavijesti o ažuriranju aplikacija, ostale poboljšanja, koje dolaze u Ovi trgovinu

PS: Moguća teorija zavjere: Možda ste čitatelji mobilnosti previše MTN-a ovdje i to je pokušaj dječaka Y'hella da te uzmu za svoju funtu. Možda sada trebate biti ljepši od sada. Ha?

Preporučeno
Ostavite Komentar