Glavni » general » MTN je pokrenuo uslugu digitalne televizije ... Ali ima još

MTN je pokrenuo uslugu digitalne televizije ... Ali ima još

general : MTN je pokrenuo uslugu digitalne televizije ... Ali ima još

Prije nekog vremena, izvijestili smo da se MTN priprema za pokretanje usluge digitalne televizije u Nigeriji. Ovo je upravo prošlo. MTN Nigerija započela je pilot svoje digitalne televizijske službe u Jos, Plateau State ovaj tjedan. Usluga je već uživo!

Uz uslugu, Nigeriji sada mogu uživati ​​u televizijskim programima na svojim pametnim telefonima i drugim uređajima putem usluge WhatsApp, BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, itd. Izvršni direktor MTN Nigerije Ferdi Moolman izjavio je kako će pretplatnici imati slobodu gledati svoje omiljene programe kada odaberu uslugu MTN Video-on-Demand.

"Ovo će biti prva potpuno konvergirana emitirana i OTT-VOD usluga koja će se pokrenuti u MTN-u"

"Nakon što započnemo s punim komercijalnim aktivnostima, TV usluga će dostaviti uzbudljiv buket bogatih domaćih i međunarodnih sadržaja Nigerijcima."

"Doista, pokretanje MTN TV-a još je jedan pouzdani pokazatelj MTN-ove vjere u budućnost Nigeriji, što potiče rast i razvoj omogućujući Nigerijima da drže korak s najnovijim svjetskim trendovima i konvergentnim rješenjima".

Tvrtka navodno je provela N34bn kako bi stekla licencu, a dodatni N25bn da bi se usluga počela prikazivati. Osobno sam iznenađen. Od svih mjesta u Nigeriji, Jos je prvo mjesto za pokretanje ovog?

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar