Glavni » general » MTN u dogovoru da snimi podatkovnu uslugu na Nokia C3

MTN u dogovoru da snimi podatkovnu uslugu na Nokia C3

general : MTN u dogovoru da snimi podatkovnu uslugu na Nokia C3

Tvrtka Nokia udružila se s MTN-om Nigerija kako bi snabdirala rješenje za razmjenu poruka svojom novom Nokia C3, koja korisnicima mobilnih uređaja nudi instant messaging.

Uređaj izgrađen putem društvenog umrežavanja omogućuje trenutni pristup omiljenim društvenim zajednicama kao što su Facebook i Twitter izravno s početnog zaslona kako bi korisnici mogli jednostavno pregledavati i ažurirati svoj status.

Uređaj Nokia C3 koji je pokrenut na tržište u savezu s MTN Nigerija korisnicima omogućuje plaćanje podatkovne mjesečne pretplate N1000 na mreži dajući im pristup internetskoj usluzi po pristupačnoj stopi.

Korisnik također omogućuje brzu primanje poruka putem QWERTY tipkovnice koja pomaže u upravljanju e-poštom, chatom, kalendarom, uključujući namjenske widgete na početnom zaslonu.

Nokia kaže da korisnici koji kupuju uređaj mogu ga aktivirati sa svojim starim ili novim MTN linijama, a korisnici će uživati ​​u jednomjesečnom slobodnom pristupu s MTN mrežom.

Nokia zastupnik, Marcel Van-de-pas kaže da uređaj zadovoljava želju korisnika u potrazi za dobrom izglednom, pristupačnom slušalicom koja im omogućuje da stalno budu povezani s zajednicama koje odgovaraju njihovom životnom stilu, bilo da su e-pošta, IM prijatelji, pristup Yahoo poštom i Messengeru, Gmailu, MSN Hotmailu, Windows Live Messengeru, Facebooku i Twitteru.

"Nokia C3 također omogućuje korisnicima da surfaju webom gdje god se nalazili kako bi bili sigurni da će ostati u kontaktu sa svojim prijateljima i obitelji kad god to žele. Nokia je vodeća osoba kada je riječ o davanju rješenja potrošačima za svoje mobilne potrebe, a Nokia Ovi Mail i Ovi chat na brodu, e-pošta i razgovori mogu se postaviti izravno s uređaja. "

Također pročitajte: 10 (ili tako) geeky načina da wow svoju djevojku na njezin rođendan

Nokia kaže da je udružio s MTN-om zbog šireg područja pokrivenosti mreže i planira daljnje partnerstvo s drugim mrežama u zemlji jer će uređaj raditi sa SIM karticom operatera.

Direktor marketinga i marketinga potrošača u Zapadnoj Africi, Titilayo Olubiyi kaže da se uređaj može postaviti slanjem SMS poruke s riječ "Nokia" na 131 nakon aktivacije SIM-a da uživaju jedan mjesec besplatnog pristupa od MTN mreže prije no što počnu plaćati N1000 mjesečno pretplata za pristup mreži.

Glavni voditelj marketinga, MTN Nigerija, Bola Akingbade, kaže da je MTN sretan što će biti povezan s novim uređajem koji bi pomogao korisnicima da uživaju u svojim uslugama diljem zajednice, dodajući kako će s novom ponudom korisnici moći međusobno komunicirati po prihvatljivoj stopi.

Uređaj ima dvije megapikselne kamere koja je praktična za snimanje fotografija i videozapisa koji se mogu odmah dijeliti s interneta putem omiljene društvene mreže korisnika putem GPRS-a.

Ažuriranje (6. listopad 2010.):
Dobivamo povratne informacije od tvrtke Nokia West Africa Retailing i Consumer Marketing Manager putem MTN-a kako bismo vam pomogli u zabrinutosti kao što je izraženo u odjeljku za komentare.

SetUp i ostali detalji

Jednostavno kupite svoj Nokia C3 od bilo kojeg trgovca, uključujući Mobility Nigeria telefonsku trgovinu, stavite svoj MTN SIM i pošaljite "Nokia" kao SMS na 131.

Korisnici koji kupuju C3 mogu ga aktivirati ili sa svojim starim ili novim MTN linijama i uživali bi jedan mjesec slobodan pristup s MTN mrežom.

Također pročitajte: Nokia E1 specifikacije i cijena

Korisnici dobivaju 1 MB besplatne 100 MB podataka na MTN mreži. Nakon prvog mjeseca korisnici se obvezuju da će se pretplatiti na sve MTN-ove paketne pakete za upotrebu na uređaju.

Preporučeno
Ostavite Komentar