Glavni » general » MTN jeftinije cijene poziva, WhatsApp testiranje poziva i više priča koje ste propustili prošli tjedan

MTN jeftinije cijene poziva, WhatsApp testiranje poziva i više priča koje ste propustili prošli tjedan

general : MTN jeftinije cijene poziva, WhatsApp testiranje poziva i više priča koje ste propustili prošli tjedan

MTN Nigerija je prošlog tjedna najavio ažuriranje svog planiranja Tru Talk . Plan izvorno nudi stope poziva od 20kobo / s na sve mreže, ali novi plan sada nudi nešto slično prethodno ukinutoj obitelji i prijateljima. Sada možete dodati 11 brojeva (8 MTN brojeva i 3 iz drugih mreža) i razgovarati s njima na nižoj razini od 11 kobo / s.

Prebacite se na MTN Tru Talk tako da nazovete * 400 #. Dodajte nove brojeve na svoj popis biranjem * 560 * 1 * broj koji želite registrirati # Za uklanjanje brojeva s popisa brojeva * 560 * 2 * broj koji želite ukloniti # Da biste provjerili brojeve na popisu, nazovite * 560 #.

U ostalim vijestima koje smo propustili prošli tjedan, WhatsApp je postavljen da uvodi značajku VOIP poziva sličnu onome što već imamo na BBM, Viberu, Facebooku i drugim IM aplikacijama. Oni su navodno još testirali novu značajku i može se pozvati samo ako uspijete primiti poziv od nekoga. Ovo je doista ogromno jer WhatsApp već ima snažnu, raširenu korisničku bazu, nadajmo se i molimo da značajka postane mainstream u bliskoj budućnosti.

Također govori da WhatsApp još agresivno dodjeljuje duže zabrane ljudima koji još uvijek koriste klijente WhatsApp-a treće strane, kao što su WhatsApp +, OGWhatsApp itd. Tako da biste izbjegli priče koje se dodiruju, poštuju, deinstalirate i koristite službeni WhatsApp klijent.

Prošlog tjedna, HTC je lansirao novi vodeći uređaj, HTC One M9, izdanje jednostavno izgleda dosadno, ništa nevjerojatno, samo nekoliko nadogradnji hardvera. Kritičari su ih navukli (Oga gospodin Mo je to nazvao lijenim dizajnom) i potpuno se slažem s njima.

Također pročitajte: Prokletstvo ažuriranja softvera

Čini se da su čuli buku i pripremaju se za nasljednika koji će se zvati HTC One M9 Plus. Glasine govore da će ovo biti veće i da će doći s skenerom za otiske prstiju, barem to vrijedi za droljanje.

To je sve vijesti koje smo propustili prošli tjedan. Živjeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar