Glavni » general » MTN 4G LTE je već dostupan u Lagosu, ali postoji ulov

MTN 4G LTE je već dostupan u Lagosu, ali postoji ulov

general : MTN 4G LTE je već dostupan u Lagosu, ali postoji ulov

Ako živite u Nigeriji i slijedite MobilityArena.com, već ste svjesni da je MTN Nigerija stekao Visafone, prebacuju pretplatnike s CDMA-ja na vlastitu GSM mrežu i otvaraju 4G LTE mrežu koristeći Visafoneov kompatibilni frekvencijski pojas. Također ste već svjesni da je MTN 4G bio prebačen na lansiranje u lipnju.

Pretraživanje mreže MTN 4G

Pa, sa zadovoljstvom vam mogu potvrditi da nakon pokretanja nekih pretraživanja dostupnih mreža mogu potvrditi da je mreža MTN 4G već dostupna (barem ovdje u Lagosu gdje sam vodio svoja pretraživanja). Pregledajte rezultate snimke zaslona koje sam napravio iz rezultata pretraživanja:

Ulov je da se ne možete povezati s MTN 4G i još ga koristiti. Ali to je tamo, i to je jedina 4G mreža dostupna među velikim četiri operatera. Naravno, siguran sam da ograničeni pristup mora biti dostupan ispitivačima i sl. Unutar organizacije.

Bit ćemo u lipnju za nekoliko sati, ali nitko na MTN-u s kojim sam razgovarao nije uspio potvrditi točno kada će MTN 4G mreža biti komercijalno pokrenuta. MTN dobro drži stvari pod okovima, čini se. Čekat ćemo.

Kada dođe vrijeme, bit će zanimljivo vidjeti kakav će nastup biti i kako će postojeći 4G davatelji usluga odgovoriti na diva u sobi koja ulazi u teritorij.

Preporučeno
Ostavite Komentar