Glavni » general » MTN 1GB mjesečni WhatsApp paket košta više u Južnoj Africi

MTN 1GB mjesečni WhatsApp paket košta više u Južnoj Africi

general : MTN 1GB mjesečni WhatsApp paket košta više u Južnoj Africi

Prije nekoliko mjeseci, MTN Južna Afrika pokrenula je nova paketa društvenih podataka na svojoj mreži. Jedan od njih je i paket od 1GBG po cijeni od R10. Telekom operator je najavio povećanje cijene od 300% u paketu. Kao takav, MTN 1GB mjesečni paket WhatsApp Bundle sada košta R30.

Omoti društvenih podataka MTN South Africa omogućuju pristup WhatsAppu, Facebooku, YouTubeu i Twitteru, ovisno o vašoj želji. 1GB Mjesečni WhatsApp paket je ograničen samo na WhatsApp i ima 30-dnevnu valjanost.

Mreža također nudi 1-dnevni paket WhatsApp s 20 MB dodjeljivanjem podataka i 7-dnevni paket WhatsApp s 100 MB dodjele. Trošili su R1 i R5, respektivno.

MTN kaže da je ovo povećanje zbog 300% povećanja korištenja WhatsApp-a i posljedičnog pritiska na mrežni kapacitet. To je objavljeno u ažuriranju službene MTN South Africa Twitter ručke. Odgovor pretplatnika na priopćenje, naravno, bio je negativan, s nekim prijetnjom da će odnijeti mrežu.

2/4 Nažalost, zbog 300% povećanja korištenja WhatsApp-a, 3G mreža je pod pritiskom. Zbog toga će MTN 1GB Mjesečni WhatsApp paket biti prebačen iz R10 na R30 od 16. srpnja 2018.

- MTN Južna Afrika (@MTNza) 16. srpnja 2018

Preporučeno
Ostavite Komentar