Glavni » general » Mr. Mo je pametni telefon godine 2012. godine

Mr. Mo je pametni telefon godine 2012. godine

general : Mr. Mo je pametni telefon godine 2012. godine

Pregledao sam neke prilično izvanredne telefone ove godine. Vrh kulture bi bio sljedeći:

  1. HTC Jedan X
  2. Nokia 808 PureView
  3. Nokia Lumia 920
  4. Samsung Galaxy Note II

Dvije od četiri su iz Android OS kampa, jedan iz Belle OS, a drugi iz sustava Windows Phone OS.

HTC One X je vjerojatno najseksi smartphone koji sam održao ove godine, i vrlo sposoban. Jednom X-u pripada čast da me konačno osvoji na Androidovu stranu. Uznemireno korisničko sučelje je to učinilo za mene, iako je podiglo i neke više zadatke.

Nokia 808 PureView možda nije svačija beba, ali svladava sve ono što radi. Čak je i njegov rođak, fotoaparat Lumia 920 je samo natjecatelj u ime većine. Ja se usuđujem da će 808 biti nepokolebljiv u kamerama za godine koje dolaze, isto kao i N8. Do 808 je došao. 808 PureView je posljednji od Belles i sigurno kolekcionara.

Nokia Lumia 920 je svjež zrak. Lijepo izgrađen, pokreće sustav Windows Phone 8 i apsolutna je radost. Ja sam veliki obožavatelj UI i njezina jednostavnost. Kamera 920 je izvrsna u scenariju slabog osvjetljenja i za fotografije i videozapise bez potresanja. Također ima ono što smatram najboljim prikazom na bilo kojem mobilnom uređaju u svijetu u ovom trenutku. To je uvjerljiv smartphone.

Posljednje i zasigurno ne manje važno, Samsung Galaxy Note II koji trenutno pregledavam gotovo je izvan riječi. To je nevjerojatan Hulk pametnih telefona. Što više bacate na njega, to više ide. Pakiranje ogromnog, lijepog prikaza, elektronskog olovka za puno kreativnih i poslovnih koristi, oodles RAM-a i glomaznih procesora, Napomena II regulira roost. Osim toga, lagano skinuto Android sučelje i super životni vijek baterije lakše ga noktiraju.

Također pročitajte: Vivo V9 Specs: Zatvoreni zaslon, 24MP AI selfie kamera

Moj pametni telefon godine 2012? Nijedan natječaj: Samsung Galaxy Note II . Ovo je moderni ekvivalent zaslona osjetljiv na dodir onoga što su nekad bili Communicatori.

Preporučeno
Ostavite Komentar