Glavni » general » Gumb Mo je Nokia N9 unboxing

Gumb Mo je Nokia N9 unboxing

general : Gumb Mo je Nokia N9 unboxing

Moj Nokia N9 stigao je jučer, ali bio sam cijeli dan i nisam ga dobio sve dok nisam bio na putu kući. Svatko tko je znao kako je jučer Lagos zna da je prometno sredstvo ubijeno.

Rijetko radim unboxings. Međutim, bio sam zaglavljen u prometu satima, mnogo puta na stajalištu - i dalje nekoliko minuta. Za vrijeme odmora, odlučio sam se za unboxing na cesti. Uživajte u slikama i komentarima u nastavku.

Objava:

  1. Ovaj Nokia N9 dar je tvrtke Nokia West Africa
  2. Ovo je moj 3. pametni poklon od Nokie
  3. Nokia West Africa je i moj klijent
  4. Bez obzira na gore navedene činjenice, oduvijek sam pregledao svoje uređaje što je moguće više, pružajući kritike Nokijinih uređaja kao što vidim. Niti jednom nije ulazio Nokia da bi me zamolio da se tone ili bude ljepša. Možete očekivati ​​da ostanem objektivan kao što sam oduvijek bio

Nisam imao vremena igrati mnogo s N9, ali ja ću doći do njega danas i tijekom vikenda. Možete očekivati ​​snimke zaslona i recenzije.

U međuvremenu, moram reći da je korisničko sučelje čisto, slatko i elegantno. To me zapravo podsjeća na puno WebOS-a.

Zapravo se osjeća dobro da je jedan od prvih pojedinaca koji posjeduju jedan od ovih vrlo rijetkih uređaja koji prikazuju MeeGo / Harmattan. Previše swagga . Zahvaljujem svima koji su poslali sretne. Mnogo je cijenjeno.

Za svakoga tko planira kupiti ovu kolekcionarnu stavku od mene, vaš je samo za samo milijun dolara. To je samo N165 milijuna. Ne mnogo .

Uklonite svoja pitanja u odjeljku komentara u nastavku.

Također pročitajte: Moj samo mobilni dan dva
Preporučeno
Ostavite Komentar