Glavni » general » MP3Skull.com ima hit: apokalipsa - ili ne

MP3Skull.com ima hit: apokalipsa - ili ne

general : MP3Skull.com ima hit: apokalipsa - ili ne

Glazbene oznake više se ne igraju, a ilegalne web-lokacije i usluge zauzimaju tamo i tamo. MP3Skull.com je bio jedan od najpopularnijih svjetskih web mjesta za MP3 preuzimanja. Web mjesto, koje omogućuje besplatno preuzimanje svih vrsta audio datoteka, konačno je zauzelo hit.

Nakon što su Sony, Warner, Universal i Association of America Recording Industry, zajednički podnijeli sudski postupak protiv web stranice, sud je presudio da MP3 Skull isplati iznos od 22 milijuna dolara. Odluka također zahtijeva predaju naziva domene.

MP3 Skull je osnovan 2010. godine. Osobito je poznato da se izravno povezuju s MP3 datotekama na drugim web stranicama. Dakle, nije bilo samo krivnje za guranjem glazbenog sadržaja nego i na hotlinking pri tome.

Pojavljuju se duhovi MP3Skull.com?

Prema Forbesu, nitko iz ilegalne stranice za preuzimanje glazbe nije se pojavio na sudu jednom tijekom cijelog procesa. Dakle, originalna web stranica je nestala. Hura; pravo? Ne tako brzo. Na njegovom je mjestu porastao pregršt alternativnih imena domena koje su varijante izvornog mjesta.

Jesu li to u vlasništvu ljudi iza stranice? Tko god ih posjeduje, ponaša se pametno, jer već mjesecima dolaze i trče.

Čudno je da izvorni site nije bio dostupan mnogo prije odluke suda. Je li to pokušaj vlasnika da izbjegne otkrivanje i uhićenje? Bitka protiv piratstva i kršenja prava intelektualnog vlasništva je teška. Ali bitka je vrlo stvarna. Ljubitelji free MP3 download mjesta uzeti u obzir: glazba industrija ne igra više.

Također pročitajte: Xelento Wireless, najmodernija Bluetooth slušalica
Preporučeno
Ostavite Komentar