Glavni » general » Motorola Milestone XT720 - Android suparnik za N8?

Motorola Milestone XT720 - Android suparnik za N8?

general : Motorola Milestone XT720 - Android suparnik za N8?

Danas, Motorola je najavila XT720, uređaj sa sustavom Android koji je već promaknut kao Motorolaov odgovor na nedavno najavljeni N8 tvrtke Nokia. Možda oni koji su se ukorili za N8 trebali malo držati i pogledati ovo? Nabavite pri ruci i recite nam što mislite!

Tvrtka Motorola, Inc. (NYSE: MOT) najavila je danas MILESTONE ™ XT720, jedan od najtalentiranijih Android ™ smartphonea od 8 megapiksela i prvi koji ima Xenon Flash.

Ovaj elegantni (10, 9 mm), kapacitivni touch Android 2.1 telefon također ima visokokvalitetni video (HD) video iskustvo i poboljšane medijske i mobilne internetske mogućnosti za korisnike koji očekuju najnoviju tehnologiju i krajnji smartphone iskustvo.

Ralf Gerbershagen, potpredsjednik i generalni direktor tvrtke Motorola za mobilne uređaje u zapadnoj Europi, izjavio je: "MILESTONE XT720 je jedan od najmoćnijih telefona u Motorolaovom rasponu pametnih telefona. Tanak, sofisticiran i tehnički pametan, MILESTONE XT720 je uređaj visokih performansi dizajniran za one koji su aktivno angažirani iu svom radu i društvenom životu.

"S MILESTONE XT720, Motorola je poduzela još jedan korak prema uklanjanju prepreka potrošačima za stvaranje i konzumiranje medija u pokretu".

Poboljšana digitalna kamera i video
MILESTONE XT720 razbija novu zemlju za Android smartphone nudeći 8 megapikselnu kameru s Xenon bljeskalicom, 10x digitalnim zoomom i 720p HD kamkorderom. Omogućuje korisnicima da ne samo snimaju, pregledaju i dijele visoke kvalitete fotografija i videozapisa, već i pomažu u izgledu bolje nego ikad. Ključne značajke uključuju:

• Pametno snimanje slike: uključuje jednostavnu panoramu, detekciju lica, višestruko snimanje (šest fotografija u nizu), filtar lica, smanjenje efekta crvenih očiju, prevenciju trese kamere i dr., Kako bi se poboljšala kvaliteta i raznovrsnost slike
• Multimedijalno sučelje visoke definicije (HDMI ™): HDMI kabel (u kutiji) omogućuje snimanje HD videozapisa snimljenih na MILESTONE XT720 izravno na HDTV
• Podrška za memorijsku karticu: 8 GB microSD kartica uključena u pristiglu poštu; proširivo do 32 GB

Također pročitajte: trošiti manje na Android telefonima s kineskim brandovima

Dizajniran za mobilni internet
MILESTONE ™ XT720 je dizajniran za isporuku brzog pregledavanja weba i ima kapacitet za podršku do osam otvorenih prozora preglednika. Ogroman 3, 7-inčni WVGA (480X854) zaslon prikazuje web stranice, videozapise, igre ili fotografije pune stranice, u veličanstvenim detaljima.

U potpunosti iskorištavajući snagu Android 2.1, zaslon koristi moćnu kombinaciju dodirnog korisničkog sučelja (UI) tvrtke Motorola i senzora osjetljivog na dodir kapaciteta za glatko okretanje i pomicanje zaslona i do pet prilagodljivih početnih zaslona.

Na uređaj se također integriraju paket Google ™ mobilnih aplikacija, uključujući Google Search ™, Google Maps ™, Gmail ™ i YouTube ™, kao i Motorola MOTONAV turn po navigaciji1.

Napredni mobilni ured
MILESTONE XT720 podržava upravljanje višestrukim računima i uređivanje dokumenata kako bi se osigurala učinkovitost i pravi multi-tasking u pokretu.
• Sinkronizirati i upravljati većim brojem računa e-pošte istovremeno, omogućujući vam da razdvojite svoj rad i osobne ulazne pretince
• Sinkronizacija kontakata na Gmailu: sinkronizirajte kontakte s računima koji su dodani na uređaju.

Aplikacije Power
MILESTONE XT720 omogućuje jednostavan pristup tisućama aplikacija dostupnih na Android Market ™ i ima snagu obrade kako bi vaši favoriti mogli brzo i glatko pokrenuti.

Preporučeno
Ostavite Komentar