Glavni » general » Najpopularniji pametni telefoni u Nigeriji tijekom prvog tromjesečja 2017. godine

Najpopularniji pametni telefoni u Nigeriji tijekom prvog tromjesečja 2017. godine

general : Najpopularniji pametni telefoni u Nigeriji tijekom prvog tromjesečja 2017. godine

Ako vam je netko rekao da su najpopularnijih najpopularnijih pametnih telefona u Nigeriji 2017. BlackBerry pametni telefoni, vjerojatno biste primili vijest s nevjericom. Ali to je točno vijest koju imamo za vas. DeviceAtlas je prikupio statističke podatke temeljene na web prometu s web stranica koje koriste svoju uslugu za optimizaciju i analitiku, a došli su do liste od pet najboljih najpopularnijih pametnih telefona u Nigeriji u Q1 2017.

Najpopularniji smartphone u Nigeriji tijekom prvog tromjesečja 2017. godine

  1. BlackBerry Q10
  2. BlackBerry Z10
  3. Samsung Galaxy J7
  4. Samsung Galaxy S7 Edge
  5. Infinix Hot Note

Prva dva pametnog telefona su BlackBerry, iduća dva Samsung, a potom peti uređaj Infinix Mobility.

Pretpostavljam da ovo nije potpuno istinita slika slike. Zašto? Za jedan, usvajanje DeviceAtla od strane webmastera u Nigeriji nije jako rasprostranjeno. Google Analytics i StatCounter obično se koriste u širokom rasponu i trebaju izdvojiti malo drugačiju statistiku. Ipak, gore navedeni popis ne može se potpuno izbaci iz prozora. To sigurno čini zanimljivu raspravu.

DeviceAtlas kaže da su, u smislu veličine zaslona, ​​phableti - pogotovo one s 5, 7 inčnim zaslonom - najpopularniji uređaji u Africi. To je mjesto na. Umjesto kupnje pametnog telefona, tableta i / ili računala / prijenosnog računala, mnogi Afrikanci jednostavno kupuju veliki smartphone smartphone kao svoj primarni, a ponekad i samo računalni uređaj. Ljepota konvergencije. Naravno, ekonomski čimbenici su primarni u tom izboru.

Prema DeviceAtlasu, phablets bilježe znatno više web prometa nego u Europi. U međuvremenu, na globalnoj razini, najpopularniji su pametni telefoni veličine zaslona od 5 do 5, 1 inča.

Također pročitajte: Dilema promjena ISP-ova

Preporučeno
Ostavite Komentar