Glavni » general » Većina mobilnih preglednika još uvijek ima tu uobičajenu pogrešku

Većina mobilnih preglednika još uvijek ima tu uobičajenu pogrešku

general : Većina mobilnih preglednika još uvijek ima tu uobičajenu pogrešku

Mnogi od najpopularnijih preglednika na pametnim telefonima dizajnirani su s njegovom manom. Chrome za Android je krivac. Samsungov "Internet" je također krivac. Čak i noviji poput TECNO-ovog HiOS i UBuntu OS preglednika su krivi.

Jeste li ikada upotrebljavali mobilni preglednik i pitali se zašto se adresna traka, ikona osvježavanja, omiljena ikona i ostali nalaze na vrhu zaslona? Je li vam ikada došlo do neugodnosti da dođete gore tamo svaki put kad su vam ruke obično čvrsto zasađene na dnu do sredine telefona? Posebno je izražen kada koristite bilo što s prikazom većim od 5 inča.

Moderni mobilni preglednici koji ga dobivaju 100% pravo uključuju Microsoft Edge, zadani preglednik Windows 10 Mobile i BB10 preglednik. SVE korisničke kontrole i interakcije nalaze se na dnu zaslona, ​​a oni su tako osvježavajući za upotrebu.

IPhone Safari preglednik dobiva veći dio, ali ostavlja adresnu traku i gumb za osvježavanje pri vrhu zaslona. Sličan aranžman nalazi se na UCBrowser i Opera mini - adresna traka, Brzina rada i gumbi za osvježavanje nalaze se na vrhu zaslona, ​​dok je sve drugo na dnu.

Nadamo se da ćemo više mobilnih preglednika prihvatiti bolju upotreblnost u smislu postavljanja navigacije i ostalih stavki izbornika. Posebice, treba poboljšati preglednike na Androidu u ovom aspektu.

Preporučeno
Ostavite Komentar