Glavni » general » Najokrabljivi pametni telefoni na tržištu - sredinom 2012. godine

Najokrabljivi pametni telefoni na tržištu - sredinom 2012. godine

general : Najokrabljivi pametni telefoni na tržištu - sredinom 2012. godine

S vremena na vrijeme gledam u mobilni krajolik kako bih pogledao najsnažnije pametne telefone dostupne.

Kad kažem uvjerljiv, mislim da smartphone ima jednu ili više korisnih značajki ili performansi jedinstvenih za njega koji ga ističu na jedan ili drugi način od drugih. Nisam posebno nakon najskupljih ili najnovijih pametnih telefona.

1. Samsung Galaxy S III - najinteligentniji smartphone

Spustimo se na potjeru, Galaxy S III iz Samsung je nevjerojatan uređaj. Ne; to nije zbog quad-core procesora. Tu su i drugi pametni telefoni.

S III ima značajku nazvanu izravni poziv. Kada ste pročitali SMS i želite razgovarati s pošiljateljem, samo stavite telefon na uho i kontakt se automatski bira. Ili prilikom pregledavanja kontakta, možete staviti telefon na uho kako bi isti učinak.

To je prava osobina koja je korisna ljudima u svakodnevnim situacijama. To je nova razina inteligencije iznad ostalih. Ostale značajke su uglavnom još trikovi koji su nepouzdani. Pametan boravak, na primjer, zabilježen je kao općenito nepouzdan, pogotovo u mraku. S Voice previše (kao što je iPhone Siri) je nezreo i uglavnom trik koji nosi off. možda s vremenom, one će postati stvarno korisne značajke.

No za sada je značajka izravnog poziva dovoljno dobra da ističe Galaxy S III kao najinteligentniji telefon danas.

2. Nokia 808 PureView - Najbolji Cameraphone

Goveđi Nokia sve što vam se sviđa, ali imamo tehnologiju camerafona do likovne umjetnosti i svjetlosne su godine ispred konkurencije. Svatko tko je pregledao 808 PureView otkrio je jedan zaključak: nijedan drugi cameraphone ne dolazi blizu.

Također pročitajte: CallApp: besplatna globalna aplikacija za identifikaciju pozivatelja i blokiranje

808 PureView nema natjecatelja u smislu još fotografija i videozapisa, pa čak i drži svoje mjesto protiv DSLR fotoaparata u dobrom svjetlu. Osim toga, tu je digitalni zum bez gubitka, revolucionarni podvig on-line.

3. Motorola Droid RAZR MAXX - Najviše nevjerojatan životni vijek baterije

Jednostavno i kratko, ako ste nakon najnevjerojatnijeg trajanja baterije na pametnom telefonu, ništa drugo ne dolazi blizu Motorola Droid RAZR MAXX. Ima 3300mAh bateriju koja daje više životnog vijeka baterije od najbližeg konkurenta. S 8 megapikselnim automatskim fokusom, Dual-core 1, 2 GHz, 4, 3-inčnim zaslonom, 16GB ugrađenom memorijom i Android 4.0.4 Sladoled sendvič, upravo ono što vam nedostaje? Možda je 808 PureView 41 megapikselni fotoaparat i quad-band procesor. Ali, kladim se da to nisu prekršitelji. Specifikacije RAZR MAXX-a vrlo su ažurirane.

Sljedeći?
Očajnički tražim druge telefone za dodavanje na ovaj popis, ali ne mogu pronaći druge s bilo čime dovoljno uvjerljivim. Većina mobitela danas su samo klonovi mnogih drugih koji su već na tržištu. Uglavnom su sveukupni obrti. Kao takav, teško je pronaći stvarno uvjerljive uređaje.

Znate li o bilo kojem drugom pametnom telefonu koji ima značajke koje su stvarno korisne i jedinstvene kako bi ih bile privlačne za ljude? Reci.

Preporučeno
Ostavite Komentar