Glavni » general » Više recenzija: Uređaji, aplikacije i usluge!

Više recenzija: Uređaji, aplikacije i usluge!

general : Više recenzija: Uređaji, aplikacije i usluge!

Recenzije za mobilne uređaje bile su u središtu mobilnog bloga. To je bio naš primarni fokus na početku, i voljeli ste ga i nastavili se vraćati za više. Naravno, volite savjete i pomoć članaka, kao i bitove i informacije koje smo vam dali.

Ovdje obnavljamo naš fokus na pregledima mobilnih telefona i aplikacija. To znači da možete očekivati ​​sjajne članke o uređajima i aplikacijama na omiljenoj OS platformi ili rasponu proračuna. To znači da ćete dobiti i više članaka pomoći o tome kako najbolje iskoristiti sve uređaje koje odaberete za kupnju.

U posljednjih nekoliko dana uspostavio sam kontakt s ključnim organizacijama koje nam mogu pružiti uređaje. Nadamo se za uređaje s Androidom i WindowsPhoneom. Već imamo stalnu podršku tvrtke Nokia, tako da možete očekivati ​​recenzije uređaja s Symbian, MeeGo, WindowsPhone i S40. RIM trenutno postavlja ured u Lagosu i nadamo se da ćemo im se javiti čim se nađu na terenu.

Jeste li čuli za Mi-fone? Čuo sam da oni proizvode izvrsne uređaje za afričko tržište. Njihov raspon uključuje i značajne telefone i Android smartphone uređaje.

Nadamo se da se možemo povezati s Samsungom Nigerija (naša platforma za Android će ovdje biti ekstatična, mogu zamisliti).

Također pokušavamo doći do Huaweija i drugih.

U međuvremenu, neke recenzije već su u tijeku. Svi su pokriveni uređaji s niskim, srednjim i vrhunskim uređajima. Može se samo poboljšati. I uzbudljivije.

Također pročitajte: Novi Windows Phone 6® početno izdanje za nove i tržišta u nastajanju

Komentari dobrodošli!

Preporučeno
Ostavite Komentar