Glavni » general » Više Android korisnika prelazi na Apple iPhone od obratno. Stvarno?

Više Android korisnika prelazi na Apple iPhone od obratno. Stvarno?

general : Više Android korisnika prelazi na Apple iPhone od obratno.  Stvarno?

Prema PhoneAreni, nedavno tromjesečno istraživanje 500 kupaca smartphonea provedeno tijekom cijele godine pokazalo je da se više korisnika Androida prebacuje na Apple iPhone od obratno. Dok se anketa temelji na SAD-u, pa tako nagnuta prema stvarnosti SAD-a, a iako sam za bilo što što razbije zagušenje koje Android ima na globalnom tržištu pametnih telefona, sumnjam da se ti rezultati prevode na Android gubitak tržišnog udjela na iOS u velikom prikazu, Američki smartphone tržište više nije glavni determinator globalnih trendova koji je nekad bio. Nove odrednice su Kina i tržišta u nastajanju. I ne postoji način na nebu ili pak pakao da Android gubi korisnike iOS-u na tim tržištima.

Uzimajući u obzir lokalni fokus istraživanja i trendova važan je za dobivanje točne slike o situaciji. Na primjer, unatoč ogromnoj buku o pametnim telefonima koji preuzimaju svijet, to je daleko od stvarnosti na terenu u mnogim zemljama. U većini regija telefone s karakteristikama i dalje su neodgovoreni. Uzimanje trendova u SAD-u i pokušaj da se na njih bave na Nigeriji, Indiji ili Južnoj Africi bit će vježba uzaludnosti. Dakle, ako postoji ikakva istina da Android gubi korisnike iOS-u u SAD-u, zasigurno to nije istina u većini drugih mjesta, a Android i dalje prigušuje tržište pametnih telefona.

Isto tako zanimljivo, rezultati ankete pokazuju da je prosječni korisnik Apple iPhonea bogatiji i obrazovaniji od prosječnog korisnika Samsung, a vlasnici iPhonea također imaju tendenciju da budu mlađi od Samsungovih korisnika. Dobro….

Također pročitajte: Prvi BlackBerry OS 6 uređaj - Torch 9800 Slider
Preporučeno
Ostavite Komentar