Glavni » general » Moment iza vodećeg tehnološkog događaja u regiji ilustrira rast i napredak industrije

Moment iza vodećeg tehnološkog događaja u regiji ilustrira rast i napredak industrije

general : Moment iza vodećeg tehnološkog događaja u regiji ilustrira rast i napredak industrije

(Lagos, Nigerija) - 29. travnja 2013 .: Mobilni internet Zapadna Afrika 2013., vodeća mobilna konferencija u regiji, gotovo je pogodila puni kapacitet tjedan dana prije održavanja događaja. Događaj se održava od 7. do 10. svibnja u Four Points by Sheraton u Lagosu, Nigerija. Samo još nekolicina mjesta ostaje za popularnu industriju; to će biti treća godina zaredom da se događaj potpuno prodaje.

Matthew Dawes, direktor događaja, izrazio je svoj entuzijazam: "Ovogodišnje izdanje mobilne web zapadne Afrike brže je rezervirano od bilo koje od prethodnih konferencija i to je pokazatelj stupnja napretka u industriji. MWWA2013 ima još najbolju zvučničku liniju, a podrška industrije je iznad i izvan svega što smo prije doživjeli. Moja se nada da će prezentacije, rasprave i mrežni rad omogućiti i olakšati rast, jer to je moj glavni cilj. Sljedeći tjedan vrlo je to slučaj "igre na" i veselim se što ću ponovno doći u jedan od najživljih i najbrzih pokretnih centara na svijetu. "

Zvučnici fakulteta u mobilnom webu West Africa 2013 sastavljeni su od najboljih domaćih i međunarodnih stručnjaka iz organizacija, uključujući Qualcomm, Etisalat, MXit, VConnect, biNu, Thomson Reuters, iROKING, Jumia Nigerija, M- Net Africa, Spinlet, L5Lab, Eskimi, Guinness Nigerija i Airtel. Glavni Jedan, Dimenzije podataka, Carat MP i MIH Internet samo su neke od mnogih tvrtki koje šalju predstavnike na događaj.

Izdanje za 2013. obilježava prvi mobilni marketing Day of Focus u Zapadnoj Africi, mini-događaj u sebi. U utorak 7. svibnja stručnjaci za mobilni marketing iz Nigerije, Gane, Kenije i Južne Afrike dijele najbolje uvide u praksu i studije slučaja na mobilnom oglašavanju, podacima i analizama, mobilnim društvenim mrežama i uslugama temeljenim na lokaciji. Sudionici Focus Day uključuju Google, Konga, Wild Fusion, 2go, Twinpine i AdsBrook.

Također pročitajte: Napravite vaš iPad kao sekundarni monitor za vaše računalo

MWWA2013 će također okupiti vrhunske umove u razvoju mobilnih aplikacija. Natjecanje razvojnih programera aplikacija predstavit će se kreacije od 5 najboljih razvojnih programera aplikacije u regiji; Nagrade uključuju BlackBerry slušalice i mini iPad. Posebni dan za razvojne programere za aplikaciju koji se odnosi na pozive 10. svibnja pružit će detaljnu obuku za programere koji žele optimizirati i unovčiti svoje mobilne aplikacije.

###

O Sve Amberu
Sve Amber osnovana je 2009. godine Matthew Dawes za izradu interaktivnih događaja temeljenih na raspravama, koji su posebno bili usmjereni na strategije na visokoj razini u mobilnoj tehnologiji diljem Afrike. Do danas svi amber događaji vodeće su industrije i vrlo su pohvaljeni.

Svi amber događaji pružaju obilne mogućnosti umrežavanja, što je dokazano da dovodi do rastućeg poslovanja i novih partnerstva. To se postiže:
• Vrlo interaktivni format okruglog stola kako bi se olakšala konstruktivna rasprava i umrežavanje
• Panel diskusije sa starijim stratešerima iz vodećih tvrtki u industriji
• Sesije umrežavanja dizajnirane za poticanje maksimalne interakcije među sudionicima

Za više informacija posjetite www.mobilewestafrica.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar