Glavni » general » Moderni mobilni telefon je inherentno bolji u odnosu na prijenosno ili stolno računalo

Moderni mobilni telefon je inherentno bolji u odnosu na prijenosno ili stolno računalo

general : Moderni mobilni telefon je inherentno bolji u odnosu na prijenosno ili stolno računalo

Kao softverska platforma i aplikacija za potrošnju podataka, tipični moderni smartphone mogu učiniti sve što potrošački prijenosno računalo može učiniti. Svako malo. To je poznato čak iu Microsoftovom sjedištu, pa čak i Steve Ballmer čini da to prepozna. No, za potrošača digitalnih usluga, srednji standardni mobilni telefon, mobitel bez pametnog telefona, zapravo može dostaviti sedam jedinstvenih sposobnosti koje nikada ne može odgovarati osobnom računalu ... ..

Da, telefon može raditi sve što računalo može raditi, ali postoji i sedam stvari koje moderni telefon može učiniti, a računalo to ne može. Moderni mobilni telefon inherentno je superiorniji od prijenosnog ili stolnog računala. Inerentno superiorniji da. Postoji jasan razlog zašto tako mnogi napuštaju laptop i odabiru iPhone ili BlackBerry itd.

Ovo nisu neke tajne tvrtke čuvane u sjedištu Nokia, Samsung i Motorola. Sedam jedinstvenih mogućnosti mobilnog uređaja izvan onih na računalima otvoreno je navedeno na Wikipediji i objašnjeno u cijelosti u knjigama kao što je moja najnovija knjiga tvrdog papira, Mobile kao 7. medija. Mobilni telefon nije niži maleni PC, on je vrhunski uređaj za komunikaciju, potrošnju i kreiranje, daleko snažniji od osobnog računala - bilo koje veličine i bilo kojeg zaslona veličine.

- Tomi Ahonen

Evo upisa Wikipedije koju je nazvao g. Ahonen:

Mobile nudi sedam pogodnosti koje ne može replicirati šest naslijeđenih masovnih medija. Oni su:
1 Mobile je prvi osobni masovni medij
2 Mobitel se trajno nosi
3 Mobitel je uvijek uključen
Mobilni uređaj ima ugrađeni mehanizam plaćanja
5 Mobile je dostupan na mjestu kreativne inspiracije
6 Mobile ima najtočnije mjerenje publike
7 Mobile bilježi društveni kontekst potrošnje medija

Mnogi mogu tvrditi da internet nudi neke od prednosti (osobno, plaćanje, preciznost publike i društveni kontekst). Internet je samo poluautomatski, kao što su zajednička računala kod kuće i ureda, kao i sposobnost poslodavaca da čitaju sadržaj koji konzumiraju zaposlenici. Internet u svojoj izvornoj formi ne može se nositi s novcem ili isplatama, i zahtijeva nezgrapan posao kao što su Paypalovi računi i korištenje kreditnih kartica. Na mobilnim plaćanjima može se omogućiti klik, kao što je preuzimanje tonova zvona.

Internet je obećao punu točnost korisnika, ali s vatrozidima, brisanjem kolačića i lažnim web identitetima, nema internetske točnosti publike. Na suvremenim mobilnim mrežama svaki je korisnik jedinstveno poznat, pa čak i ako se pokušaju sakriti iza "pre-paid" računa (pay-as-you-go) pod nazivom "Mickey Mouse", pravom identitetu tog telefona i njegov telefonski broj i svi mediji koji se troše na njemu, potpuno je poznat i precizno praćen na mreži. Isto omogućava hvatanje društvenog konteksta, nije moguće preko internetskih usluga, moguće samo unutar određene internetske usluge kao što je Amazon itd. Na mobilnim mrežama, ako operator / prijevoznik odluči pratiti sve informacije o društvenom kontekstu mogu se uhvatiti.

I ljudi se pitaju zašto kažem da je mobilni budućnost ...

Također pročitajte: Nigerija preuzima vodeću poziciju kao najpristupačniji Nokia telefon Nokia 103
Preporučeno
Ostavite Komentar