Glavni » general » Mobitel na putu natrag?

Mobitel na putu natrag?

general : Mobitel na putu natrag?

Svatko se sjeća Mobitel Nigerije? Da; operater CDMA koji se nalazio u potresnim vodama nakon što je pokojni predsjednik / glavni izvršni direktor i telekomunikacijski veteran Alaba Josip umro u kontroverznim okolnostima u svom uredu u rujnu 2005. U to je vrijeme tvrtka bila suočena s ponudom za preuzimanje tvrtke Intercontinental Bank Limited.

Pa, ima dobre vijesti - Mobitel se čini da se odskočiti!

Prema izvješću novinara Technology Timesa, konzorcij predvođen tvrtkom Omni Ventures Limited, kompanije ICT usluga iz Lagos-a, koja je stekla cjelokupno poslovanje i poduzetništvo tvrtke Mobitel Limited, kreće se radi vraćanja telefonske tvrtke na tržište telekomunikacija.

Tvrtka Omni Ventures sada je zapečaćena sporazum o uspostavljanju mreže s VocaTelom izraelima kako bi se vratila na svoje tržište za fiksne i bežične usluge glasova, podataka i dodanih vrijednosti koji ciljaju na tržišta malih i srednjih poduzeća i visokokvalitetnih korisnika.

U vrijeme kada su stvari općenito na padu, to je eksplozija svježeg zraka. Trebamo više konkurencije i više inovacija. Možda povratak Mobitela može pružiti samo malo malo toga.

Izvor: TechnologyTimes: Mobitel Seals Network Deal

Preporučeno
Ostavite Komentar