Glavni » general » MobilityNigeria plaćaju mobilnim aplikacijskim programerima N10,000

MobilityNigeria plaćaju mobilnim aplikacijskim programerima N10,000

general : MobilityNigeria plaćaju mobilnim aplikacijskim programerima N10,000

Scena mobilne aplikacije u Nigeriji je u početku. Iako se radi o mobilnim aplikacijama i razvoju weba, nećete vidjeti mnogo. Ovdje u MobilityNigeriji uvijek istražujemo kako potaknuti održivi razvoj.

Kao dio našeg pomaka u tom smislu pozivamo razvojne programere nigerijskih mobilnih aplikacija da se registriraju s tvrtkom MobilityNigeria i daju slobodne aplikacije koje su dostupne za besplatno preuzimanje ovdje na našoj web stranici. Registracija je besplatna.

Pobrinite se za besplatne aplikacije
No, ovdje je najbolji dio, svaki razvojni programer čije aplikacije prolaze kroz postupak odobravanja dobiva plaću N10, 000.

Da; plaćamo mobilnim aplikacijskim programerima N10, 000 kako bismo mogli preuzeti svoje besplatne aplikacije (bez plaćene aplikacije) za preuzimanje na najistaknutijem nigerijskom blogu (također neosporni vrhunski blog tehnologije u Nigeriji).

Da; Znam; mi smo ludi!

Kako radi
1. Pošaljite nam svoj detaljni profil za razvojne programere; uključite nedavnu sliku izbliza (naša e-pošta: mobilnost [@] mobility.com.ng)
2. Priložite kopiju aplikacija koje želite poslati za objavljivanje na MobilityNigeria
3. Naš tim za ocjenjivanje testirat će vašu aplikaciju i ako bude odobren, vaša se aplikacija objavljuje na web-mjestu i plaćate vam se
4. Napomena: ne plaćamo po aplikaciji, već po programeru. To znači da razvojni programer koji dobiva jednu odobrenu aplikaciju dobiva N10.000 ista kao i drugi koji odobrava četiri svoje aplikacije.

Zašto?
To činimo iz sljedećih razloga:
1. Potaknuti razvojnu aktivnost u nigerijskom mobilnom ekosustavu
2. Potaknuti razvojne programere koji ulažu u besplatne aplikacije besplatno za dobrobit drugih korisnika
3. Potaknuti razvoj zajednice za razvoj mobilnih aplikacija u Nigeriji

Također pročitajte: Kako stvoriti internetsku stranicu prilagođenu mobilnim uređajima

Ovo je naš dar zajednici. Nije puno, ali sigurni smo da možemo napraviti veliku razliku s ovom inicijativom koja je temeljnija.

Ako ste spremni otići, pošaljite nam e-mail na mobilnost [@] mobility.com.ng da biste započeli.

Preporučeno
Ostavite Komentar