Glavni » general » Mobility Top Picks: Top Dva Smartphone 2013

Mobility Top Picks: Top Dva Smartphone 2013

general : Mobility Top Picks: Top Dva Smartphone 2013

2013 je bio potop telefona. Bilo je nešto za svakoga. Međutim, moj ključni fokus u sastavljanju ovog popisa je masovno tržište, a moj je cilj privući pažnju na najbolje novčane smartphone uređaje na tržištu za godinu dana. Također, odabrao sam telefone koji još uvijek predstavljaju najbolju vrijednost za novac telefonima koji prelaze u 2014. Koji telefoni su napravili rez?

[1] Nokia Lumia 520 (Windows 8 OS)

Ovaj duktivni uređaj doslovno je vidio i iskoristio Windows Phone OS na globalnoj razini. To je izvrstan izvođač i trenutno broji preko 30% tržišta Windows Phonea na globalnoj razini. Internet stavlja seksualnost Windows Phone u vaše ruke na samo ispod N20, 000.

[2] TECNO P5 (Android 4.2)

P5 je nasljednik iznimno uspješnog P3. To je dual-SIM i stavlja Android Jelly Beans u vašem džepu za manje od N20, 000 previše. Mislim da bijela verzija izgleda bolje, ali to bi moglo biti samo mene ...

Oboje se izvode na dual-core procesorima od 1 GHz i 512 MB RAM-a (što Lumia daje snažan rub) i oba imaju 4-inčne zaslone. Zanimljiva utakmica. Ne možete pogriješiti za bilo koju značajnu maržu ako potrošite na bilo koji od ova dva uređaja. Za one koji nisu ograničeni proračunom, dobro ... autocesta je tvoja.

Preporučeno
Ostavite Komentar