Glavni » general » Mobility Nigerija tim domaćin je za ručak u Nokia West Africa

Mobility Nigerija tim domaćin je za ručak u Nokia West Africa

general : Mobility Nigerija tim domaćin je za ručak u Nokia West Africa

Današnji dan razvojnih programera Nokia danas pogodio dan 2. Događaj je usredotočen na pomaganje razvojnim programerima da prilagode svoje vještine s J2ME, Qt i platformom S40. Program osposobljavanja je besplatan sudionicima i pretplatio se tako rano da je Nokia trebala rano zatvarati registraciju.

Tim Mobility Nigeria pozvan je na ručak u uredima Nokia na otoku Victoria, Lagos. Dayo Olutunfese i ja smo bili u stanju čast pozvati i imali smo izuzetno vrijeme da razgovaramo s brojnim Nokia execovima, kao i pozvanim trenerom Tonyom Torpom, nezavisnim trenerom i predavačem na Sveučilištu za primijenjene znanosti u Tampereu, Finska.

LR: Teemu (Nokia), Yomi (mobilnost Nigerija), Tony (gostujući predavač), Osagie (Nokia), Praveen (Nokia)

programeri
Naravno, ručali smo, a zatim smo razgovarali s nekim programerima koji uspješno rade na Ovi trgovini tvrtke Nokia.

Akinwale Ariwodola već je objavila tri aplikacije. Jedna od njih, IRC aplikacija, kupljena je i preuzeta u više od 60 zemalja širom svijeta.

Olaseni odebiyi je gospodin iza WAEC prošlosti pitanja app. On također radi na JAMB aplikaciji za prošlost.

Oboje su imale zanimljive priče. Dovest ćemo vam više pojedinosti o njihovim djelima.

Nokia E6 prototip
U kući je postojao prototip Nokia E6, a s njom smo dobili ruke na vrijeme. Doista, Symbian Anna je nešto što se veseli. glatka, glatka i brza. Upotrebljivost je puno bolja od dobivanja na trenutnom operativnom sustavu Symbian3.

E6 (najavljen samo prije 3 dana) sama je slatka i vrlo funkcionalna candybar QWERTY s dodirnim zaslonom. Čak i za kopiju prototipa, Dayo i ja bili smo vrlo impresionirani. Naravno, nije nam bilo dopušteno snimati fotografije uređaja, stoga je žao.

Također pročitajte: Magic: Samsung Galaxy S4 16GB ima samo 8GB prostora na raspolaganju

Ali ... dobri ljudi u Nokiji su obećali da ćemo dobiti revizijsku jedinicu preko nas što je prije moguće.

Podrška za razvojne programere
Nokia kaže da oni rade kontinuirani program podrške razvojnim programerima i da su kasni događaji u tijeku. Osim toga, registracija programera na Ovi trgovini sada je besplatna, kako bi potaknula više razvojnih programera da istisnu svoje proizvode.

Donosit ćemo vam dodatne pojedinosti o događaju - uključujući fotogaleriju, pa se držite.

PS - Zaboravio sam napomenuti da smo Dayo i ja napokon upoznali Spacyzuma, redoviti ovdje u Mobility Nigeri. Prethodni dan, Dayo je također upoznao Etimbuk Bassey, jednog od naših dopisnih pisaca.

Preporučeno
Ostavite Komentar