Glavni » general » Mobilnost jede Apple za $ 500b

Mobilnost jede Apple za $ 500b

general : Mobilnost jede Apple za $ 500b

Nešto davno, Yahoo je kupio Tumblr za zbroj 1.1b dolara. Da se malo skrenete, nisam siguran zašto bi netko kupio žbuku za 1 milijun dolara, znatno manje od 1 milijardu dolara. Mislim, staklena čaša ?! Je li uklesan dijamantima i biserima? U svakom slučaju, prije nekoliko sati, također sam pročitao o kupnji tvrtke Wave za 1 milijardu dolara. Što je to s $ 1 milijardi akvizicija ovih dana? Google je glasoviti preuzeti WhatsApp je za - pričekajte - da; $ 1 milijardu. Smrdite zavjeru? $ 1 milijardi svugdje gdje se okreneš. U svakom slučaju, cijela bacanja takvih ogromnih količina novca dobila mi je, a ja tweeted sljedeće:

Yahoo kupuje ovo za $ 1b. Google to kupuje za 1 milijardu dolara. Jednog dana Mobility će kupiti nešto za $ 5b. Što?!

- Gospodine Mo (@Mister_Mobility) 9. lipnja 2013

Netko je odgovorio: "Nokia?"

Smiješan; pravo? Pravo. Ideja mobilnosti za kupnju Nokia može zvučati smiješno. Međutim, ne zaboravite da će prije 10 godina ljudi nasmijati ideju o kupnji Googlea tvrtke Motorola. Svi bi se nasmijali misli. Jednog dana…. možda neće biti Nokia. Možda čak i ne postoji entitet koji sada postoji .... ali jedan dan u ne predaleko budućnosti, Mobility će također bacati neke cool novac u previše.

Vidjevši da nisam veliki obožavatelj Apple, ne bi bilo loše da ih izvadite iz jednadžbe. "Mobility kupuje tvrtku Apple Corporation za $ 500b." Što je s ovom dramatičnijom: "Mobilnost jede veliki Apple za 500 milijardi dolara!" Strašan naslov! Mi ćemo rebrand iPhone kao mPhone. iOS kao mOS. iPad kao mPad. I naš će svijet biti zvan mUniverse!

Također pročitajte: Moć jednog pregleda

Tip može sanjati; pravo? Naravno; on može. Ali ovo nije pravi san. Zapamti moje riječi. I ne dopustite mi da vas san zamaram. Trebali biste također sanjati - i što je moguće veće. Sad ću se vratiti igrati sa svojim mobilnim igračkama.

Preporučeno
Ostavite Komentar