Glavni » general » Mobility blog na steroide s novim Cloud poslužiteljem (VPS)

Mobility blog na steroide s novim Cloud poslužiteljem (VPS)

general : Mobility blog na steroide s novim Cloud poslužiteljem (VPS)

Dragi Mobilista,

Postoje problemi koji dolaze s uspjehom. Mobility blog dosljedno je svjedočio sve većem prometu od njegova nastanka u 2008. Vi, naši čitatelji, učinili su nas istupiti na više načina. Mnogi od vas samo čitaju, a neki komentiraju, a neki e-poruke s vremena na vrijeme potiču nas. Vi, naši čitatelji, ovdje pokazuju svoje prijatelje i kolege. Napravili ste nas najnoviji blog tehnologije u Nigeriji, zapadnoj Africi i na afričkom kontinentu. Znaš što je to rezultiralo? Opterećenja velikih poslužitelja. Razgovarali smo s našim web hostom i rekli nam da moramo premjestiti na moćniju platformu kako bismo mogli podnijeti vrstu prometa koji blog udara. Bio je to problem, ali to je bio problem koji je došao s uspjehom. Zahvaljujemo vam što ste nam dali takvu nevolju. Naša je molitva da će i vaši putevi biti zacrnjeni takvom vrstom problema. Povećajte toliko i tako redovito da neprestano trebate povećati i širiti.

Ovaj vikend, Mobility je konačno preselio u naš novi Cloud Server (VPS). Ne brinite o tehničkim problemima. Jednostavno rečeno, sada smo na moćnijoj i robusnijoj usluzi. To znači da se možete očekivati ​​poboljšane brzine učitavanja i stabilnosti na našoj web stranici nakon završetka tog procesa. Došlo je dugo vremena i uzbuđeni smo što smo spremni preuzeti više prometa. Možete poslati što je više ljudi koliko želite sada.

Također pročitajte: BlackBerry prenosi sve PRIV aplikacije u Trgovinu Google Play

Ipak, napredovanje DNS-a još je u tijeku, a možda ćete doživjeti kratke prekide. Molim te, nosite s nama. Također ćemo se seliti s MOBILITY.COM.NG na lakše MOBILITY.NG u narednih nekoliko dana. Oba domena i dalje će biti aktivna i učitati blog iako. No, ako tijekom tog razdoblja dođe do bilo kakvih problema, ljubazno nam pomažite tako da nas obavijestite putem Twittera, Facebooka, e-pošte ili komentara.

Zahvaljujući se

Uvijek smo vjerovali u nagrađivanje naših čitatelja. Dali smo besplatne pametne telefone i pribor u prošlosti. Također vam donosimo iznenađujuće niske cijene za vaše željene pametne telefone i tablete u našem ponudbenom offeru. Očekujte više od nas. Volimo vas cijeniti na mnoge praktične načine, jer na kraju dana, vi ste koji nas zasvijetlite kako radimo.

Zahvaljujemo i našim partnerima i klijentima. Zahvaljujemo na odabiru mobilnosti. Uvjeravamo vas da ova vožnja postaje sve bolja i bolja.

I našem web hostu, koji je radio s nama kroz ovaj proces, ti si rock. Hvala.

Ostajem tvoje,

Mister Mobilnost života !

PS: Uspješno smo prebacili primarnu domenu na MOBILITY.NG. To je kraće i lakše. Naravno, mobility.com.ng još uvijek radi. Hvala. Ovo je MOBILITY Blog Reloaded: www.mobility.ng. Dasall!

Preporučeno
Ostavite Komentar