Glavni » general » Mobilna Zapadna Afrika 2014. donosi najmoćniji svjetski stručnjak za mobilne uređaje u Nigeriji sljedećeg mjeseca

Mobilna Zapadna Afrika 2014. donosi najmoćniji svjetski stručnjak za mobilne uređaje u Nigeriji sljedećeg mjeseca

general : Mobilna Zapadna Afrika 2014. donosi najmoćniji svjetski stručnjak za mobilne uređaje u Nigeriji sljedećeg mjeseca

Tomi Ahonen, čovjek kojeg je mjerio Forbes kao najutjecajniji svjetski stručnjak za mobilne uređaje, odlazi na pozornicu i dijeli svoju cijenjenu viziju budućnosti mobitela na konferenciji Mobile West Africa 2014 koja se održava u Lagosu 13. i 16. svibnja na Four Points by Sheraton na otoku Victoria. Gospodin Ahonen također će u petak, 16. svibnja održati posvećenu cjelodnevnu radionicu pod nazivom "Kako zaraditi novac u mobitelu".

Osim toga, dr. Ernest Ndukwe, koji se smatra ključnom osobom u ostvarivanju revolucije mobilnih podataka u Nigeriji, predstavit će svoju perspektivu tijekom glavne konferencije. Gospodin Ahonen i dr. Ndukwe bit će pridruženi visokim stručnjacima iz industrije, uključujući CEO & MD Airtel Nigerije, osnivača SPARK i iROKO partnera, te predstavnika tvrtke Nokia, DSTV Digital Media, nigerijskih pivovara, PZ Cussons i Praekelt.

Organizacije kao što su Eskimi, VConnect, Co-Creation Hub, MTech, ConnectNigeria, SureGifts i TomTom Africa obećali su svoju ranu predanost konferenciji koja se smatra vodećim događajem tehnologije u Zapadnoj Africi, a delegati ulaznica brzo se prodaju.

Osnivač događaja Matthew Dawes komentirao je: "Kada smo prvi put debitirao u mobilnoj zapadnoj Africi, u veljači 2011. bilo je drugačije ere. Zapadna Afrika je prodirala pametne telefone, nisko je trebalo biti pokrenut, Nigerija prvi inkubacijski prostor (CcHUB), e-trgovina je još uvijek bila daleka, a mobilni novac bio je daleko od stvarnosti. Bilo je to nevjerojatno nekoliko godina i nadam se da je na neki način događaj pridonio tom rastu.

"Želim da MWA2014 bude dobrovoljac - slavi prošle uspjehe, kritički analizira budućnost i prilike budućnosti industrije i da ponovno bude konferencija za poslovanje i poslovanje. Imajući priznanja kao što su Tomi Ahonen i dr. Ndukwe potvrđuju našu namjeru daljnjeg učvršćivanja pozicije događaja kao najboljeg u regiji. "

Također pročitajte: NokiaSoft - dobro, loše i ružno

Za više informacija posjetite mobilewestafrica.com.

PS : Gospodin Mo će predsjedati na događaju već četvrtu godinu zaredom. MOBILITY Blog je također službeni medijski partner Mobilne zapadne Afrike.

Preporučeno
Ostavite Komentar