Glavni » general » Mobilni web Zapadna Afrika 2013 je iza ugla!

Mobilni web Zapadna Afrika 2013 je iza ugla!

general : Mobilni web Zapadna Afrika 2013 je iza ugla!

Mobilni internet Zapadna Afrika 2013., treće zapadnoafričko izdanje najnaprednijih i interaktivnih događaja usmjerenih na mobilne uređaje u subsaharskoj Africi, vraća se u Four Points by Sheraton, otok Victoria, Lagos u svibnju. Glavna konferencija održat će se 8. i 9. svibnja, 7. svibnja održat će se Focus Day za mobilni marketing u Zapadnoj Africi, a samo 10. svibnja održat će se pozivnica za razvoj aplikacije.

Događaj će predstaviti najbolje domaće i međunarodne govornike iz organizacija uključujući Google, Airtel, Thomson Reuters, Mxit, iROKO partnere, Etisalat, Jumia Nigeria, Twinpine, 2go, M-Net Africa, Konga, BlackBerry, Eskimija i Guinness Nigerija. Zajedno, oni će biti poticaj za raspravama i interakcijama koji će unaprijediti sektor.

Direktorica događaja Matthew Dawes komentirao je: "Bez sumnje, sve je na mjestu kako bi ovo postalo najboljim mobilnim webom Zapadne Afrike još. Skupili smo vrhunski govornik i registrirani sudionici uključuju vodeće mobilne mreže, proizvođače mobilnih telefona, marke, davatelje sadržaja, softverska rješenja i mobilne programere. MWWA2013 će biti jedan za povijesne knjige. "

Detaljne pojedinosti o zapunjenom programu, fantastičnom govornom osoblju, bez premca prošlih povratnih informacija o sudionicima, jedinstvenom interaktivnom okruglom stolu i zapanjujućem mjestu mogu se naći na //mobilewestafrica.com. Kapacitet je ograničen na 165 i više od 90% mjesta već su rezervirani tako da se preporučuje ranija registracija.

Preporučeno
Ostavite Komentar