Glavni » general » Mobilni web za osnovne telefonske preglednike

Mobilni web za osnovne telefonske preglednike

general : Mobilni web za osnovne telefonske preglednike

Ja sam geek. Volim super gadgete, osobito internetske gadgete. U običnom engleskom, to znači pametne telefone. Nakon što je oko sedam godina upotrijebljen četrdeset različitih mobilnih telefona, gotovo svi moji primarni uređaji u bilo kojem trenutku bili su pametni telefoni, a mi govorimo o vrsti kulture: Ericsson R380s, Motorola A008, Nokia 9210, Sony Ericsson P800, Nokia 9500 i Nokia E90, među ostalima.

A ti super gadgeti imaju više nego dokazali sebe sposobni kao laptop zamjena gdje necesarry. S njihovim snažnim procesorima i naprednim preglednicima, dosljedno sam dosegao 60% do 80% mojih mrežnih zadataka na mojim pametnim telefonima.

Ti poslovi uključuju:

- upravljanje reseller hosting računima preko WHM i RC
- administriranje hosting računa preko Cpanel-a
Administriranje WordPress računa i
- online bankarstvo na raznim platformama
- gledajte filmove i video podcaste

Godinama sam živjela u svijetu mobilnog blaženstva - vrlo sječivo.

Ali u zadnje vrijeme mi se nešto dogodilo da me zaustavim na putu. Kupio sam niži QWERTY telefon srednjeg dometa - LG KS360. Htjela sam vidjeti kako dobro može zamijeniti moj E90, na primjer.

Showdown: Donji srednji raspon LG KS360 (desno) prema vrhunskom Nokia E90 Symbian pametnom telefonu (lijevo)?

Kao što sam koristio ovaj uređaj iz dana u dan, postupno je shvatio na mene da totting smartphone oko značilo sam živio u svijetu koji nije stvarnost za većinu korisnika mobilnih telefona.

KS360 nije mogao igrati određene video rezolucije koje sam uzimala zdravo za gotovo na uređajima poput E90 i 5800. Njegov osnovni preglednik nije mogao nositi s ogromnim i složenim Ajaxovim stranicama koje WordPress pokreće. A što se tiče WebHostManagera i Cpanela ... nemojte ići tamo.

Također pročitajte: Microsoft Lumia 950XL specifikacije

Dakle, Dayo i ja smo isprobali neke od tih zadataka na nekoliko drugih osnovnih telefona kako bismo bili sigurni. Na primjer, prva dva izdanja podmreže s mojim Venture Showom bila su izvan mogućnosti uređaja poput KS360, Sony Ericsson T650i i Nokia 3600 - svi telefoni koji će se vjerojatno naći u posjedu prosječnog Joea.

Provjera stvarnosti: većina korisnika mobilne internetske mreže koja se nalazi u okviru korisnika telefona s niskom razinom do srednjeg raspona, nikad se neće moći poistovjetiti s mojim tvrdnjama da mogu upravljati mojim radnim rasporedom sa zaslona telefona. Njihovi telefoni jednostavno ne posjeduju iste mogućnosti kao i telefone koje mi geeks nositi okolo.

Proizvodimo video i web sadržaj za pametne telefone. I zanemarili smo većinu korisnika telefona.

Smatram da sve dok mobilni web dizajneri i programeri ne ciljaju više osnovnih telefona, tako da većina korisnika telefona može koristiti svoje osnovne telefone za pristup vitalnim web uslugama, mobilni internet neće doista uspjeti u mainstream društvu.

Opera Mini je uspjeh jer je to omogućio tipu s prosječnim telefonom pristup određenim web stranicama koje inače ne bi mogli pristupiti na svom mobitelu. Opera Mini je mobitel stavio u ruke masama.

Hoćemo li ga sami ostaviti razvojnim programerima mobilnih preglednika za rješavanje pristupačnosti web mjesta? To zvuči kao loša ideja. Bolji pristup bio bi za mobilne web dizajnere da u procesu dizajna uzmu u obzir više osnovnih mobilnih preglednika, tako da bez obzira na mogućnost upotrebe preglednika, postoji jamstvo da će stranica funkcionirati na tom pregledniku.

Također pročitajte: RollerCoaster Tycoon Classic, najbolji RCT igra godinama

Biti geek može biti iluzija. Budući da uživamo u igranju s naprednim igračkama, često zaboravljamo da je svijet više upoznat s osnovnim igračkama i da je takav igrač nižeg cilja kojeg treba ciljati i testirati.

Ne; Ne bacam svoj pametni telefon. I ne zalazam se protiv pametnih telefona i visokokvalitetnih mobitela s velikim kapacitetom.

Moram priznati da dolazi iz pozadine poput moje, koristeći srednji raspon ne-smartphone poput KS360 kao moj primarni uređaj je užasno malo bolno. Ali to je potez koji mi pomaže da se suočim s lica i identificiramo stvarne probleme onima koje sam kreiraju za lice prilikom pristupa webu na svojim mobilnim telefonima. Možda je ta nova bol, iako privremena, ona koja vrijedi.

Preporučeno
Ostavite Komentar