Glavni » general » Mobilno strujanje na YIEVOIP

Mobilno strujanje na YIEVOIP

general : Mobilno strujanje na YIEVOIP

YIEVOIP ™ se definira kao globalna komunikacijska tvrtka koja posjeduje i upravlja najvećom Nigerijevom live video & audio content delivery 24/7 mrežama, plus LIVE kodiranje lokalnih televizijskih i radio stanica Nigerije za WAP korisnike mobilnih telefona, Prijenosna računala i PC korisnika ili putem IPTV-a širom svijeta,

Web stranica YIEVOIP ima stranicu s informacijama za mobilne korisnike koja kaže:

Korisnici mobilnih telefona sada mogu pogledati svoje omiljene lokalne TV programe s bilo kojeg mjesta širom svijeta uz uslugu video sadržaja Yievoip. i lokalna slušateljska radio stanica sada je cijeli svijet čak iu svemiru.

Izgled web stranica
Web-lokacija ima izgled fiksne širine i izgleda kao posao amatera. Budući da je fiksna širina znači da će mnogi mobilni korisnici morati pomicati na stranu kako bi čitali sav tekst na svakoj stranici, pravi bol na tim malim ekranima. Posjetio sam web-mjesto na LG GW550 i morao sam se pomicati desno i lijevo.

Osim početne stranice, sve ostale stranice imaju pozadinsku sliku koja olakšava čitanje na računalu i još je teže čitati tekst na mobitelu. Ta se slika mora sigurno ukloniti - ili dati veću transparentnost.

kanali
Web-lokacija sadrži niz kanala, ali nisu svi dostupni.

Neki od dostupnih strujanja imali su mogućnosti strujanja s ili bez ASX. Napredni stream preusmjerivač (ASX) format je vrsta XML metafile dizajniran za pohranu popisa datoteka Windows Media za reprodukciju tijekom multimedijske prezentacije.

Koristi se često na streaming poslužiteljima na kojima se više ASF datoteka reproduciraju sukcesivno. Podržani su i RTSP i MMS streaming protokoli, kao i HTTP.

Također pročitajte: Mobilni TV: Što se dogodilo s DVB-H?

ASX datoteke imaju MIME video / x-ms-asf (kao i ASF datoteke). Nisam siguran što su prednosti i štete ASX-a, ali opcije su tamo.

Streaming na N900
Od malobrojnih koji su imali struje, uspio sam dobiti samo jednu za rad na mojem Nokia N900 - ACBN Live . Kanal je bio videozapis koji zahtijeva Flash player. Kao takav, to zapravo nije streaming. To je baš kao da gleda videozapis na na YouTubeu s web stranice.

Glatko je igrala N900, ali možete biti sigurni da je svaki mobilni uređaj bez podrške za Flash ostavljen da se visi.

Streaming na LG GW550
Na GW550, uopće nisam mogao strujati audio ili video. Neki od kanala jednostavno su vratili Nije pronađeno ili neke druge poruke o pogrešci.

Zaključci
Ideja mobilnog prijenosa je dobra, no još je potrebno učiniti više kako bi web-lokacija i usluga bili prilagođeni mobilnim uređajima. Jedna, YIEVOIP web stranica treba profesionalni make-over. Drugo, kanali za strujanje moraju biti postavljeni u red.

Neki od kanala jednostavno vraćaju pogrešku koja kaže da se veza s poslužiteljem ne može uspostaviti. Neke od streaming veza svakako trebaju provjeriti.

Usluga je pohvalno naporan, ali izgleda da treba puno više posla.

Pokušajte je na telefonu
Cijenimo hoće li drugi redovnici pokušati YIEVOIP na svojim web stranicama i vratiti povratne informacije u odjeljku komentara.
URL - //www.yievoip.com/channels.aspx

Preporučeno
Ostavite Komentar