Glavni » general » Prijenos broja mobilnih telefona dolazi u svibnju 2011

Prijenos broja mobilnih telefona dolazi u svibnju 2011

general : Prijenos broja mobilnih telefona dolazi u svibnju 2011

2011 će definitivno biti godina uzbudljivih događaja u mobilnim uređajima. Danas sam dobio snipet da je održana konferencija za novinare na kojoj NCC priopćuje da će prenosivost brojeva započeti u Nigeriji u svibnju 2011. godine.

Ovo je gotovo nevjerojatno. Prije sam pročitao online službenu publikaciju NCC-a prošle godine, gdje NCC govori o planovima za uvođenje broja prenosivosti. Jučer sam to razgovarao na Twitter, pričajući o novim MTN tarifama. Ljudi su počeli govoriti kako će određena nigerijska mreža biti najgori rezultat ako se prenosi prijenos broja. Vidjeti njegovu ideju da dođe na Život u svibnju 2011. godine.

Prema izvješću u OVOM DANU:

Glavni izvršni direktor Nigerijske komunikacijske komisije (NCC), dr. Eugene Juwah, otkrio je da će prenosivost brojeva započeti u zemlji u svibnju ove godine.

Dnevni red koji će provesti Komisija, uključuje konsolidaciju i integraciju mobilnih bežičnih usluga, fiksne i širokopojasne implementacije za nacionalni razvoj; pojačano tržišno natjecanje, bolji izbor potrošača; snažno praćenje usklađenosti i provođenje propisa i uputa; nacionalna povezanost za ubrzani rast i pojačane međunarodne odnose.

Što je prenosivost brojeva?

Prijenos broja omogućava korisnicima mobilnih telefona da zadrže svoje brojeve mobilnih telefona prilikom promjene s jednog mobilnog operatera na drugi. Ako sam s određenom mrežom i nezadovoljan, mogu se jednostavno prebaciti na mrežu po svom izboru bez mijenjanja broja. Ne bih trebao proći kroz bol pronalaženja kako upozoriti moje kontakte da se moj broj promijenio.

Također pročitajte: Što je veličina zaslona tableta prikladna za vas?

Kada će prenosivost brojeva na koncu konačno nastaviti živjeti, to će potaknuti veću konkurenciju među operatorima telekomunikacija. Nadamo se, to će rezultirati pretplatnicima koji uživaju više prednosti. Ja stvarno veselim tome.

Jeste li kao uzbuđeni kao i ja?

Koje promjene željele kada vam prijenos broja bude na snazi?

Hoće li to donijeti brze promjene u telekomunikacijskim uslugama u Nigeriji za glasovne pozive, tekst i podatke?

Koje su vaše zaključke? Kutija za komentare je otvorena, prvo komentirajte i pozovite svoje prijatelje da se pridruže. Hvala.

Preporučeno
Ostavite Komentar