Glavni » general » Kretanja mobilnog internetskog prometa u Nigeriji

Kretanja mobilnog internetskog prometa u Nigeriji

general : Kretanja mobilnog internetskog prometa u Nigeriji

Već godinama prate trendove mobilnog interneta za Nigeriju. To je nešto što sam osobno strastveni. Pa, danas predstavljam neke isječke informacija od dečki iz Opera i Royal Pingdom da pomognu podržati mnogo onoga što smo promatrali i stajali ovdje u Mobility Nigerija.

Prema rezultatima ankete koju je provela Opera (iz izvještaja Opere o pokretnoj mreži), 90% (%) korisnika nigerijskih interneta u dobi od 18 do 27 godina izjavilo je da koriste mobilne telefone više od stolnih ili prijenosnih računala za pristup Internetu. Ništa nam nije novo.

Dečki iz Royal Pingdom (koristeći statistiku tvrtke StatCounter) kažu da je preko 25% internetskog prometa iz Nigerije mobilno. To nije daleko od onoga što ovdje procjenjujemo. Na primjer, izvješća vlastite Države o mobilnom webu u posljednjih pet (5) mjeseci pokazuju da mobilni promet na ovoj web stranici lebdi između 21% i 30%.

Prema Royal Pingdomovim otkrićima, " u svakoj pojedinačnoj [zemlji] gdje upotreba mobilnog weba čini neuobičajeno visok udio, Nokia Symbian OS potpuno dominira ." To smo već znali. Ponovo potražite naše izvješće o stanju mobilnih web stranica. Isto tako, za Android, iOS ili RIM Blackberry imaju pametne telefone u ovim zemljama. Imali smo to i kao činjenicu.

Zasada je dobro. Svi indeksi međunarodne statistike uglavnom se podudaraju s onim što imamo ovdje. 25% nije loše. Zapravo, to je vrlo značajan i vjerojatno će rasti više od toga tijekom vremena s obzirom na prevladavajuće uvjete ovdje.

Također pročitajte: Kaciga za izolaciju buke Helmfon izgleda vrlo smiješno

Sad, gdje su ti momci koji su sve to odbacili i pitali u nevjerici koliko Nigerijanaca pregledava svoje slušalice? Šala je na njima. Nadajmo se da se svi možemo probuditi s izazovima i prilikama tih vrisnih činjenica. Mnogo je ljudi još uvijek konzervativno oko usvajanja mobilnog weba diljem zemlje, ali ovdje je činjenica - to je brže nego što mnogi od nas misle. Bilo da pregledavate preko Opera Minia na niskom telefonu ili na Nokia N8 ili Tabletu za enkripciju, Nigeriji su ovdje da ostanu na mobilnom web radaru.

Rekao sam im godinama. Stojim sada. Citiraj me.

Preporučeno
Ostavite Komentar