Glavni » general » Mobilni naprava: pakiranje za putovanje u Calabar

Mobilni naprava: pakiranje za putovanje u Calabar

general : Mobilni naprava: pakiranje za putovanje u Calabar

Kada se pakiraju za povratak u dan, popis stavki uključuje uobičajene osumnjičene - četkicu za zube, ručnik, cipele, košulje itd., Međutim, stvari se malo promijenile. Putovanje danas zahtijeva da se pomislimo na koje će mobilne uređaje nositi. Kilometraža sigurno će varirati ovisno o vašem životnom stilu io tome što je putovanje. Idem u Calabar da pokrijem pokretanje iDEA huba u Tinapa u Calabaru, kaže Cross Rivers, pa sam sjeo da sastavim popis onoga što trebam. Evo moj popis:

1. Nokia Asha 501 - moj primarni mobitel. Upravlja svojim glasovnim pozivima i SMS-ovima, kao i povremeno društveno umrežavanje, e-poštu i pregledavanje weba. To je džeparan, praktičan i ima solidne performanse baterije.
2. TECNO Phantom A - ovo je moj mobilni radni konj, a uglavnom se koristi za upravljanje MOBILITETOM, e-mailom i društvenim umrežavanjem.
3. Huawei MiFi - znate što to radi.
4. Acer Aspire One netbook. Ovo je moj pravi ured kad nisam u pokretu. Hoću li ga puno koristiti? Ne znam.
5. Nokia Lumia 920 - ovo služi kao službeni fotoaparat MOBILITY i koristi se za fotografije i video snimke na događajima koje pokrivamo.
6. TECNO Power Bank - služi kao backupo izvor napajanja ako bilo koji od mojih mobitela ostane bez sokova na neugodnoj lokaciji. Osim toga, to je praktično svjetlo baklje za noćne scenarije.
7. USB Flash Drive - jednostavno ne znate kada i kako to može doći u ruci.

Tamo idete - 7 gadgeta u svom mobilnom alatu za ovo putovanje. S gore navedenom gomilom, ja ću vam donijeti live tweets, vijesti i fotografije iz iDEA lansirati događaj i hackathon. IDEA središte Lagos centra pokrenut je u travnju.

Također pročitajte: GrammarPal, nigerijski razvijen gramatički provjernik

Nisam siguran hoću li ili ne, moći ću vam donijeti slike grada Calabara, iako se nadam da ću dobiti priliku, osobito tijekom večeri kad bih trebala imati slobodnog vremena. Nadajmo se da ne izgubim avanturistički. Svatko ovdje sa Calabarom?

Preporučeno
Ostavite Komentar