Glavni » general » Mobile za učinkovitost: Enactus UNILAG's WhatsApp Group

Mobile za učinkovitost: Enactus UNILAG's WhatsApp Group

general : Mobile za učinkovitost: Enactus UNILAG's WhatsApp Group

Redovito govorim o tome kako mobitel može biti igrač za promjenu poslovnih i neprofitnih organizacija. Mnogo puta kada ljudi govore o inovacijama, imaju svoje glave u oblake, kada u stvarnosti najučinkovitija rješenja mogu biti tako jednostavna i jednostavna da su propustili.

Enactus je međunarodna neprofitna organizacija koja radi s voditeljima u poslovanju i visokom obrazovanju kako bi mobilizirao sveučilišne studente kako bi razlika u njihovim zajednicama razvijala vještine kako bi postala društveno odgovorna poslovna vođa. Do prosinca 2012. Enactus je bio poznat kao Students in Free Enterprise (SIFE). Već dugi niz godina bio sam aktivni član Poslovnog savjetodavnog odbora (BAB) na Sveučilištu u Lagosu.

Učinkovita komunikacija između tima poglavlja i članova BAB-a ključna je za aktivnosti poglavlja, a ponekad i e-pošta jednostavno nije dovoljna. Naš tim je trebao bolji način da ostane u kontaktu i da komunikacije budu tople i učinkovite. Jučer ujutro dobio sam obavijest o grupi WhatsApp. Stvorena je grupa pod nazivom "Enactus UNILAG", a ja sam bio dodan. U bljesku, svjetla su se uključila! Briljantan pristup. Pitao sam se zašto to nisam razmišljao o tome.

U posljednjih 24 sata sam bio u kontaktu s pojedinačnim članovima Enactus UNILAG-a da nisam razmijenio s prijateljima u mjesecima, kao i drugim članovima BAB-a i fakultetskom savjetniku (dosta smo interaktivirali na WhatsApp-u prije ove inicijative). Jednostavna WhatsApp grupa sada pomaže u širenju informacija u realnom vremenu, kao i interakciju za vezivanje i razmjenu ideja za provedbu projekta. Ponekad, rješenja su jednostavna i jednostavna - poput osnovne skupine WhatsApp.

Također pročitajte: Zajednički telefon Akronimi i njihova značenja [Ažurirano]

Kako upotrebljavate mobilne uređaje za učinkovitije grupne komunikacije i timski rad? Podijelite svoju priču.

Preporučeno
Ostavite Komentar